'Belediye Rant Değil, Hizmet Kapısıdır'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Rüstem Paşa Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

'Belediye Rant Değil, Hizmet Kapısıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çaılışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Şahin Şerifoğulları Rüstempaşa'lılarla biraraya geldi. Mahalle sakinleri tarafından davul klarnet eşliğinde havai fişekler ve kurban kesilerek coşkuyla karşılandı.

Şerifoğulları; "Belediyecilik, Gönül İşi, Sevda İşi"

Rüstempaşalılar’a seslenen Şahin Şerifoğulları, “Belediye yönetirken prensibimiz usule ve vicdana uygun hareket etmek olacak. Sizleri üzmeyi değil, sizlerin duasını almak için ben bu göreve talibim. Toplum için çalışan herkes bizim için değerli ve kıymetli olacak. Elazığ’ımız için toplumsal fayda noktasında hiçbir ayrım yapmayacak birbirimize kenetlenerek Elazığ’ımıza en güzel hizmeti getirebilmenin yolunu, çaresini arayacağız. Biz yola çıkarken sizlerin duasını alarak sizlere hizmet etmek için çıktık. Sabır ve gayretle Elazığ’ımız için bir olup güzel işler başaracağız. Bizim söylediğimiz her zaman bir şey var; belediyecilik gönül işi, belediyecilik sevda işi, belediyecilik hizmet işi. Bizler sizlerle el ele gönül gönüle vererek Allah’ın izniyle Elazığ’ımızı güzel yerlere getirebilmenin gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Şerifoğulları; "Belediyecilik Bizlerin Nazarında Milletin Hizmetkarı Demektir"

Sorunlara çözüm getirme noktasında hiçbir partinin AK Parti ile aynı kulvarda yarışamayacağını kaydeden Şerifoğulları, “Sorunlara çözüm getirme vizyon oluşturma noktasında hiçbir siyasi parti AK Parti ile aynı kulvarda yarışamaz. Belediyecilik diğerlerinin nazarında rant kapısı olabilir. Bizim nazarımızda sadece milletimize hizmet kapısıdır. Belediyecilik başkalarının nazarında makam vesilesi olabilir. Ama bizlerin nazarında sadece ve sadece sizlerin hizmetkarı olabilmek amacıyla bu makama talibiz. AK Parti yönetim anlayışı başkalarının cebi değil, milletin hazinesini doldurmaktır. Bizler bugünden yarınları imar eden sorumluluğunu omuzlarımızda taşıdığımızı biliyoruz. Bugünden öyle adımlar atmalıyız ki yarınlarımız aydınlansın” şeklinde konuştu.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın seçim çalışmaları kapsamında bir başka durağı Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü oldu. Şerifoğulları, personel ile bir araya geldi. Şahin Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’da eşlik etti.