'Medya Kuruluşlarımız Darbecilere Haddini Bildirdi'

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

'Medya Kuruluşlarımız Darbecilere Haddini Bildirdi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, “15 Temmuz 2016’da milletimiz, kahramanca mücadele ederek mukaddesi bildiği vatan, millet ve bayrağına el sürdürmemiştir” diyerek medyamızın da darbecilere haddini bildirdiğini kaydetti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan FHGC Başkanı Semih Erdem, “Bundan dört yıl önce yani takvimler 15 Temmuz 2016’yı gösterdiğinde milletimiz; Çanakkale ruhuyla yeni bir direniş ve diriliş destanı yazmıştır. Bu tarihi günde vatanımız uğruna canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet dilerken,  15 Temmuz'da hainlere karşı verdikleri mücadele sonunda yaralanan kahraman gazilerimize de sağlıklı ömür diliyorum” dedi. Dört yıl önce milletimizin, ülkesinin kaderini tek vücut durarak çizdiğini belirten Erdem;  “Asırlar geçse bile milletimiz; bugünü unutmayacak ve unutmamalıdır” dedi.

"Medya Kuruluşlarımız Darbecilere Haddini Bildirdi"

Basının milli mücadeledeki sağlam duruşuna da değinen Başkan Erdem; “Dört yıl önce medyada darbecilere haddini bildirdi. Darbe girişimine tüm gücüyle karşı duran medya kuruluşları, darbecilerin müdahalelerine rağmen yayınlarını sürdürerek bu hain çabanın engellenmesinde başrol oynadı. Böylelikle özgür ve tarafsız basının demokrasimiz için taşıdığı büyük önem, 15 Temmuz 2016’da yaşadığımız darbe girişiminde açıkça ortaya çıkmıştır” diyerek darbeciler karşısında kalemlerini susturmayan ve seslerini kısmayanlara teşekkürlerini sundu.