10 Mayıs Altın Fiyatları

Altın fiyatları 10 Mayıs bugün yani Pazar günü altın alım satımı yapacaklar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merak edilip araştırılıyor.

10 Mayıs Altın Fiyatları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün piyasalar kapalı olduğu için gram altın ve çeyrek altın fiyatları bir önceki kapanış günü olan 8 Mayıs Cuma gününün kapanış değerleüzerinden işlem görüyor. Peki, gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 10 Mayıs güncel altın fiyatları…


Ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar bu sorunun cevabını merak edip araştırıyor. Merak edilen güncel rakamları sizler için haberimizde derledik. Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, merak edilen güncel 10 Mayıs altın fiyatları…

GRAM ALTIN NE KADAR KAÇ TL?

Gram altın fiyatları dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte hafta boyu sürdürdüğü yukarı yönlü hareketin aksine haftanın son işlem gününde aşağı yönlü harekete geçti. 396 lira seviyesine kadar yükselen gram altın haftanın son işlem gününde 386 liraya kadar geriledi. Bugün ise serbest piyasada gram altın 387 lira seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR KAÇ TL?

Tıpkı gram altın gibi hafta içerisinde yukarı yönlü seyir izleyen çeyrek altın fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Buna göre hafta içerisinde 644 lira seviyesine kadar yükselen çeyrek altın bugün serbest piyasada 621 lira alış ve 636 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI 2.480,30 2.537,8

YARIM ALTIN 1.245,90 1.272,80