18 Mayıs Döviz Kurları

Dolar kuru yeni haftaya da düşüş eğilimiyle başladı. Geçtiğimiz haftalarda son dönemlerin rekor seviyesine ulaşan Dolar ardından hızlı bir gerileme yaşamış ve 6 TL seviyesinin altına gerilemişti. Peki, bugün Dolar ne kadar, Euro ve diğer döviz kurları ne durumda?

18 Mayıs Döviz Kurları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dolar yeni haftanın ilk işlem günü olan 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü haftaya düşüş eğilimiyle başladı. Bigpara’dan alınan verilerine göre haftanın ilk gününde Dolar kuru 6,84 TL seviyesinden işlem görüyor. Dolar’ın 6,84 TL olduğu aynı dakikalarda Euro kuru ise 7,40 TL seviyelerinde yer alıyor. Kurlar arasında en yüksek değere sahip olan yabancı para birimlerinden olan İngiliz Sterlini ise bugün 8,28 TL’den işlem görüyor.

İngiliz Sterlini de yine geçtiğimiz haftalarda 9 TL seviyelerine kadar çıkarak bir rekor kaydetmişti. Türk Lirasının değer kazanmasıyla birlikte en fazla düşüş yaşanan kurlardan biri de İngiliz Sterlini oldu. Sterlin rekor seviyeden yaklaşık 70 kuruş aşağıda işlem görüyor. Peki, diğer döviz kurlarında son rakamlar neler? İşte 18 Mayıs’ta kurlardaki son durum…