'500 Muhtaç Çocuğa Bayramlık Kıyafet' Projesi

Elazığ'da bir grup yardımseverin bir araya gelerek oluşturdukları platform, şehirde takdir toplayan sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor.

'500 Muhtaç Çocuğa Bayramlık Kıyafet' Projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gönül Köprüsü adını verdikleri toplulukları ile kimi zaman kurban kesip ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor, kimi zaman toplu şekilde kan bağışında bulunuyorlar, kimi zaman ise ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim ve çocuklarına oyuncak dağıtımı yapıyorlar.

Topluluğun bu günlerdeki projesi ise, Kurban Bayramı’nda 500 yardıma muhtaç çocuğa bayramlık elbise dağıtımı olacak. 

Proje ile ilgili konuşan topluluk üyelerinden Celil Demir;  "Hedefimiz bu bayram 500 yardıma muhtaç kardeşimize giysi yardımında bulunmak. Bunu yaparken anlamlı bir şekilde projeye başlayıp yine aynı minvalde projeyi sonlandırmayı hedefliyoruz. 1 Ağustos Perşembe Günü Saat 11:00’da bir kahvaltı programı organize ettik; kahvaltımıza katılmak, katılmayacak olsa da programın 50 TL’lik biletinden  almak isteyen  hemşehrilerimizin bizlere ulaşmasını arzu ediyoruz. Kahvaltıdan sonra şeffaf bir şekilde toplanan bilet ücretleri tüm açıklığıyla giyim için harcanacak ve bayramda küçük kardeşlerimizi sevindirmiş olacağız. Bizlere  ulaşmak isteyen vatandaşlarımız 0538 023 66 35 numaralı telefondan bizleri arayabilir, tüm sosyal medya hesaplarından gonulkoprusu23 adresi ile topluluğumuzu inceleyebilir. Yine kahvaltı biletlerimizi Hangar Kafeden, Gölcük Kırtasiyeden, ve 50’lier çarşısındaki Muhsin İletişimden satın alabilir. Şimdiden tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz " şeklinde konuştu.