Şerifoğulları'ndan Sürpriz Açıklama!

'Mahalle Buluşmaları' kapsamında Mustafapaşa Mahallesi sakinleriyle biraraya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları burada yaptığı açıklamada mevcut Elazığ Orduevi'nin başka bir yere taşınması için gerekli çalışmaları başlattıklarını ifade etti.

Şerifoğulları'ndan Sürpriz Açıklama!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Mahalle Buluşmaları” kapsamında Mustafapaşa Mahallesi sakinleriyle biraraya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları burada yaptığı açıklamada mevcut Elazığ Orduevi’nin başka bir yere taşınması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüklerini ifade ederek konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığına gerekli talimatların verildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanımız, Milli Savunma Bakanlığına Gerekli Talimatları Verdi

Mustafapaşa Mahallesine park ve oyun alanları isteyen vatandaşların talebini cevaplayan Başkan Şerifoğulları burada yaptığı açıklamada "Bizim en büyük projelerimizden biri Orduevi’nin mevcut yerinden taşınarak oraya milletin nefes alabileceği bir kültür park yapmak; ama bunu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp olumlu bir cevap almadığımız müddetçe açıklamayacaktık. Açıkladıktan sonra yapamasaydık olmazdı. Biz de gerekli görüşmeleri kendileriyle yaptık ve kendisi de konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığına gerekli talimatları verdi. Şimdi cevap bekliyoruz ve belediye olarak konunun takipçiyiz. Hakikaten bu bölgenin kurtuluşu orduevinin kaldırılarak altına otopark, üstüne de park yapılmasıdır. Yapılacak park ile hem halkımız rahat edecek hem de çevre mahalleler değer kazanacak” dedi.