AK Kadınlar İlçe Kongrelerini Gerçekleştiriyor!

AK Parti Elazığ Kadın Kolları İlçe Teşkilatı Kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

AK Kadınlar İlçe Kongrelerini Gerçekleştiriyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkezi tarafından ‘İnandığın Yolda Yürü’ sloganıyla başlatmış olduğu kongrelerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Bu kapsamda AK Parti Elazığ Kadın Kollarına bağlı Alacakaya, Arıcak, Sivrice, Maden, Palu, Keban ve Karakoçan İlçe Kadın Kolları teşkilatlarının kongreleri büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Kongrelerle ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, gerçekleştirdikleri kongrelerin millete hizmet yolunda daha hızlı yürümek için yeni bir imkan ve fırsat olduğunu belirtti.

‘AK Parti’de Görev Almanın Onuru İçerisindeyim’
Başkan Çopur değerlendirmesinde, ‘Milletimizin yüreği ile kurduğu, hamurunu yoğurduğu, kumaşını dokuduğu, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile ortaya çıkan AK Parti'mizin 19 yıllık tarihinde var olmanın ve görev almanın onuru içindeyim. AK Partinin 5 milyona yakın kadın üyesiyle bizler büyük bir ailenin mensuplarıyız. AK Parti’nin başarısının sırlarından biri, belki de en önemlisi; kadınlara ulaşmayı, onların gönlüne girebilmeyi başarmış olmasıdır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gece gündüz demeden çalışıyorsa bizlerde AK Kadınlar olarak aynı anlayış içerisinde koşturmamız gerekiyor. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.’ dedi.

Öte yandan Başkan Çopur, yapılan kongreler sonucu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliklerine seçilenleri tebrik ederek başarılar diledi.

Yapılan 6.olağan kongreleri sonucu İlçe Kadın Kolları başkanlıkları görevine seçilen isimler ise  şöyle;

Alacakaya; Maşide Kaçmaz,  Arıcak; Feyziye Temizsoy, Sivrice; Suna Kaya, Maden; Gülay Güler, Palu; Gamze Aslan,
Keban; Ayşegül Şahin, Karakoçan; Perihan Yaşar