AK Parti'de Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını sürdürüyor...

AK Parti'de Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor...

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında, Merkeze Bağlı Tadım ve Ballıca köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Elazığ’a kazandırılan Yeni Stadyumda oynanan Elazığspor-Karaköprü Belediye maçını izledi. 

Elazığ Anadolu Şehitleri Aileleri Derneği’nin organize ettiği programa katılan Prof. Dr. Erol Keleş, şehit aileleriyle bir araya geldi. 
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte İmam Efendi Bulvarında esnafları ve vatandaşları ziyaret etti, 

Prof. Dr. Erol Keleş: Sağlık Alanında farklı projelerimiz ve düşüncelerimiz var

Prof. Dr. Erol Keleş, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde  Hak İş’e bağlı Öz Sağlık İş, Hizmet İş ve Orman İş Sendikalarının hizmet içi eğitim seminerine katılarak sendika üyeleriyle bir araya geldi. 

Prof. Dr. Erol Keleş: Sağlık Alanında farklı projelerimiz ve düşüncelerimiz var

Prof. Dr. Erol Keleş, burada yağtığı açıklamada şöyle konuştu: “Biz şehir hastanesinde 2,5 yılda çok iyi işler yaptık. Benimle beraber çalışan arkadaşlarım bilir, ben gecemi gündüzüme kattım. Ama inanın siz de gecenizi gündüzünüze kattınız. Göreve geldiğim zaman hastanede günlük bakılan hasta sayısı 2 bin 250 civarındaydı. Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğim gün hastanede bakılan günlük poliklinik sayısı 11 Bin 500’dü.  Hastanenin doluluk oranı görevi aldığımda yüzde 40’lar civarındaydı görevi bıraktığım gün yüzde 98 civarındaydı. Bu sizin sayenizde oldu. Biz beraber başardık, beraber emek verdik. Çünkü siz emekçisiniz, siz emeğin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Milletvekili adayı olmak için aranızdan ayrıldım. Şuan karşınızda AK Parti’den milletvekili adayı olarak bulunuyorum. Sağlıkla ilgili gerçekten çok farklı projelerimiz ve düşüncelerimiz var. Bunlardan biri şehir hastanemiz için, biri Üniversite hastanemiz için. Aslında hepsi şehrimiz için. Şehir hastanemizde benimle çalışanlar bilir, ilk geldiğim günden itibaren akademik düşüncemden dolayı ben şehir hastanesinin bir tıp fakültesi kazandırması için çok ciddi emekler verdim. O dönemde yaklaşık 10’lar civarında bir akademisyenimiz varken görevi bıraktığımız zaman o sayı yüzlere çıkmıştı. En son görevi bırakmadan bir ay önce Sağlık Bilimleri Üniversitesi rektörümüzle konuştuğumuzda bana şunu demişti; Erol Hocam artık Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin tıp fakültesine kazandırılması için önümüzde hiçbir engel yok. Bundan sonraki süreç YÖK’ten izin almaktır. Ben bunun için milletvekili arkadaşlarımla beraber ilk yapacağımız işlerden biridir. YÖK Başkanımızın kapısını çalarak Fethi Sekin Şehir Hastanesine Tıp Fakültesini kazandıracağız.”

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Yeni Elazığ Stadyumunda AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili Adaylarının katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. 

Daha sonra merkezde taziye ziyaretleri gerçekleştiren Açıkkapı, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sayılı günler kalan seçimlerin önemine vurgu yaptı. 

Elazığspor’un yeni stattaki ilk maçını tribünlerden takip eden Açıkkapı, taraftarları da selamladı. 
Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver ile birlikte Kırklar Mahallesi’nde gerçekleştirilen Mahalle Toplantısında kadınlarla bir araya gelen Açıkkapı, burada yaptığı konuşmada yaklaşan seçimler ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Açıkkapı Bu millet, kimin yanında olduğunu 14 Mayıs'ta 7'li masaya da 7 düvele de gösterecek

Ülkenin ve milletin kutlu yürüyüşünü, günübirlik kazançları veya hırsları uğruna engellemeye çalışan fırsatçılara eyvallah etmeyeceklerini vurgulayan Açıkkapı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bildiğiniz üzere 14 Mayıs’ta sandık başına gideceğiz. Her seçim aslında bir yol ayrımıdır. Bizler 2002’den beri her seçimde milletimizle birlikte bu yol ayrımını yaşadık. Hatırlanacağı üzere milletimiz 2007 seçimlerinde vesayetle milli irade arasında tercih yapmıştı. 2011 seçimlerinde de 2023 hedeflerimizle eski Türkiye arasında bir tercihte bulundu. 2015 seçimlerinde PKK’nın vatanımızı bölme, FETÖ’nün ülkemizi ele geçirme saldırılarıyla istiklalimiz ve istikbalimiz arasında bir tercihe yöneldi. Yine aziz milletimiz 2018 seçimlerinde 15 Temmuz darbe girişimine cevabını yeni yönetim sistemimize sahip çıkarak verdi. Bugün yine bir seçim arifesindeyiz, yine bir tercihle karşı karşıyayız. Bir yanda depreminden milli teknoloji hamlesine, bölgesindeki egemenlik haklarından küresel siyasi ve ekonomik güç olma hedefine tüm başlıklarıyla Türkiye Yüzyılı vizyonu var, diğer yanda 7’li masanın ve onların en hararetli savunucuları haline gelen PKK ve FETÖ elebaşlarının hayali olan emperyalistlerin boyunduruğundaki Türkiye özlemi var. Bu necip millet, kendisinin ve evlatlarının geleceğini bu 7’li kavga masasına emanet etmeyecek. Ülkesinin güvenliğini, huzurunu, akıbetini kendi deyimleriyle bu kumar masasına teslim etmeyecek. Milletimizin mayası sağlam ve 14 Mayıs’ta da bunlara gereken dersi Allah’ın izniyle verecek. Kimse milletimizin birliğine, bayrağımızın sembolü olduğu istiklalimize, vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin tekliğine göz dikemez. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimizle birlikte bu hakikati 7’li masaya da, 7 düvele de bir kez daha ispatlayacağız.”

Açıkkapı Bu millet, kimin yanında olduğunu 14 Mayıs'ta 7'li masaya da 7 düvele de gösterecek

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Yeni Elazığ Stadyumunda AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili Adayları ile birlikte statta gerçekleşen basın toplantısına katıldı. 

Elazığspor’un yeni stattaki ilk maçını tribünlerden takip eden Nazırlı, daha sonra merkezde taziyelere giderek hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı diledi. 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleşen “Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı”na katılan Nazırlı, Şehit İlhanlar Caddesi üzerinde ve Elisyum AVM’de de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Nazırlı, gittiği programlarda 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak, dua ve destek istedi. 

Nazırlı: Elazığ, Türkiye Yüzyılına büyük destek verecek

Sahada AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a çok büyük teveccüh olduğunu ifade eden Nazırlı sözlerini şöyle sürdürdü; “Sahada gördüğümüz coşku ve heyecan Elazığ halkının 14 Mayıs’ta durmak yok, yola devam diyeceğini gösteriyor, vatandaşlarımızın bize olan ilgisi 14 Mayıs’ta doğru adımlarla yola devam diyeceklerine işaret ediyor, 14 Mayıs’ta Türkiye yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi diyen vatandaşlarımız AK Parti’nin ve onun liderinin davasının yanında olduklarını net bir şekilde gösteriyor. Elazığ halkı inşallah 14 Mayıs’ta emperyalistlerin de, onlara sırtını dayayarak horozlananların da, Türkiye’nin başına musallat olmak için gün sayan terör örgütlerinin de, terör örgütlerine güvenerek iktidar rüyası görenlerin de, hepsinin de heveslerini kursaklarında bırakacak.” 

Türkiye yüzyılının eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükseleceğine vurgu yapan Nazırlı; “Türkiye’nin en büyük sıkıntısı, bu ülkenin siyasetini yalan, iftira ve nefret diliyle zehirleyerek inşa değil, yıkım üzerinden iktidar rüyası görenlerdir. Halbuki AK Parti 21 yıldır sadece eser ve hizmet siyasetiyle bu ülkede neler başarılabileceğini cümle aleme gösterdi. İnşallah Türkiye yüzyılı da eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükselecek. Elazığ halkı coşkusu ve muhabbetiyle yanımızda olmaya devam ettiği müddetçe Türkiye yüzyılının, Elazığ yüzyılının inşasının önüne Allah’ın izniyle kimse geçemez.” ifadelerini kullandı.

Yanılmaz: Güçlü bir devlet olduğumuzu asrın felaketinde gördük 
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Yeni Elazığ Stadyumunda, AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili Adaylarının katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulundu ardından stattaki ilk karşılaşmayı tribünde taraftarlarla birlikte izledi. 

Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile birlikte Akçakiraz Beldesine bağlı Yenice köyünde düzenlenen programda vatandaşlarla buluşan Yanılmaz, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. 

14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Yanılmaz, AK Parti iktidarları döneminde büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin 15 Mayıs itibariyle şahlanacağını vurguladı. 

6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketinden etkilenen insanların yaralarının kısa sürede sarılmasının Türkiye’nin gücünü en bariz şekilde ortaya koyduğunu belirterek; “AK Parti ile birlikte ülkemiz hem çok büyüdü hem de çok güçlendi. Mazeret üretmek değil, iş yapmak lazım. AK Parti de iş yapıyor zaten. Bunu 6 Şubat’ta gördük. Devletimiz güçlü, bunu kabul edelim. 14 milyon insanın etkilendiği ve Bulgaristan devleti sınırı kadar bir coğrafi alanı etkileyen deprem geçirdik. Ki ben 35 gün deprem bölgelerindeydim. Ağırlıklı Malatya olmak üzere o enkazları gördüm, yok olan şehirleri gördüm. Yok olan ilçeleri gördüm. Bir gün önce binalarıyla, işyerleriyle alışveriş yapan insanların mutlu olduğu, birbirlerine gidip geldiği yerlerde, bir gün sonra fakirleşen, hani 250 metre karelik yeri kendisine dar görüp bir gün sonra bir çadırım olsun da o çadıra başımı koyayım diyen insanlarla karşılaştım. Ama elhamdülillah devletimiz o kadar güçlü ki yıkım olan 11 şehirdeki enkazlar kaldırıldı, insanların temel ihtiyaçları giderildi, akabinde çadır kentler kuruldu, sonrasında konteyner kentler yapıldı, depremzede vatandaşlarımız daha uygun yerlerde ikamet ettirilmeye başlandı. Şimdi de 300 bin konutun fiilen yapımına başlandı. Akabinde 600 bin, sonrasında 750 bin konut yapmaya muktedir olan bir devletin mensuplarıyız elhamdülillah.” şeklinde konuştu. 

Milletvekili Adayı Yanılmaz Yenice programının ardından Çaydaçıra Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti ve ardından mahallede esnaf ziyareti yaptı. 

Yanılmaz: Güçlü bir devlet olduğumuzu asrın felaketinde gördük

Akabinde Milletvekili Adayları Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı ile birlikte Hak-İş’e bağlı Öz Sağlık-İş, Hizmet-İş ve Öz Orman-İş Sendikalarının yönetici ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya katıldı. 

Yazıkonak Beldesindeki Seçim Koordinasyon Merkezini de ziyaret eden Yanılmaz, burada coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. 
Kendisine yoğun ilgi gösteren belde halkına teşekkür eden Yanılmaz daha sonra Adaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ve Bingöllülerin oluşturduğu 3 farklı derneğin üyelerinin katıldığı programa iştirak ederek Bingöllülere hitap etti. 

Elazığ’da yaşayan Bingöllülerin kendisine her zaman destek olduğunu, görev yaptığı süre içerisinde kendisinin de bu ilgi ve sevgiye layık olma adına birçok hizmet yaptığını kaydeden Yanılmaz; “Bizi her zaman bağrına basan Bingöllü vatandaşlarımız inşallah 14 Mayıs zaferimize çok büyük katkı sunacak. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum.” dedi.

AK Parti'de Seçim Çalışmaları Sürüyor

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ise 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için çok yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirterek, “Allah’a çok şükür süreç çok iyi gidiyor. Yaklaşık bir aydır sahadayız. Şehrimizi karış karış geziyoruz. Hemşehrilerimizin teveccühünü çok yoğun bir şekilde hissediyoruz hem de dualarını, desteklerini alıyoruz. Biz, bu şehre hizmet etmeye talip olduk. Bizler de aziz milletimizin teveccühü ile onları mahcup etmeden çok güzel işlere imza atacağız.” dedi. 

“CUMHURBAŞKANIMIZA ÇOK BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR”

Elazığ’ın 21 yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye büyük destek verdiğini belirten Öz, “Elazığ; vatan, millet, devlet sevdasıyla bütünleşmiş bir şehirdir. Her dönem Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren illerin başında geliyoruz. Bizler esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde çok güzel dönüşler alıyoruz. Benim gördüğüm kadarıyla Allah’a şükür Cumhurbaşkanımıza çok büyük bir teveccüh var. Bizler de gittiğimiz her yerde büyük bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Bu noktada kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’a yönelik projelerini de anlatan Hasan Murat Öz, “Öncelikle gençlerle alakalı her projenin içerisinde olacağım. En büyük amacım bu şehre istihdam sağlayacak projelerin içerisinde almak. Bizler hemşehrilerimizin derdiyle dertlenen, mutluluğuna, üzüntüsüne ortak olan, bu şehri çok seven, bu şehir için hayaller kuran, projeler üreten bir ekip olacağız inşallah. Bu şehrin gelişmesi adına çok güzel imkanlar var. Birinci Organize Sanayi Bölgesinde yer kalmadı. 2. Organize Sanayi Bölgesi hizmete yeni başladı. İki tane firma geldi, yatırıma başladı. Elazığ’ın 6. Bölge teşviklerinden yararlanması hasebiyle özellikle tekstil anlamında çok büyük firmalar geldi. Bizlerin de emeği ve desteği ile gelen tekstil firmalarında çalışan kişi sayısı 2 bin kişi. Bu şehrin tekstil kent olma yolunda büyük bir özelliği var. Türkiye’de ortalama işsizlik oranı yüzde 8 civarında. Elazığ’da bu oran yaklaşık yüzde 3. İşsizlik başvurusu şu an 22 bin civarında. Elazığ’da tekstil alanında oluşan istihdam sayesinde Elazığ’da işsizlik sorunu büyük bir oranda çözüldü. Maden alanında da yatırımlarımız var. Geçen yıl ihalesi yapılan Maden ilçemizdeki bakır madeni rezervi şu an Türkiye Cumhuriyetinin en büyük bakır rezervi. Bu, kazanım sayesinde Maden’de çok büyük istihdamın sağlanacak, çok büyük yatırımlar yapılacak ve buradan çıkarılan maden dünyanın dört bir tarafına satılarak ülkemize katma değer sağlanacak.” dedi. 

Milletvekili Adayı Öz, turizm, sağlık, tarım sektörlerinde de Elazığ’ı daha ileri seviyelere taşıyacak projeleri hayata geçirerek Elazığ’ı bölgede lider yapmayı hedeflediklerini kaydetti. 

Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: Önceliğim gençlerle ilgili projeler ve istihdama yönelik projeler

“MİLLETİMİZİN DESTEĞİ İLE EN GÜZEL SONUCU ALACAĞIZ VE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

14 Mayıs seçimlerinin önemini de anlatan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Bir tarafta her gün milletiyle, ülkesiyle  alakalı hizmetler yapan, diğer tarafta ne olduğu belli olmayan, kimlerle ittifak içinde olduğu bilinmeyen bir millet ittifakı var. Bu ülkede 21 yıl önce her gün krizden krize koşan bir ülke vardı. IMF’nin kapısında yatan bir ülke bugün IMF’yi kapı dışarı etti. Bu ülke katsayı zulmünden dolayı gençlerini harcarken, katsayı zulmüne son verdi. Başörtüsünden dolayı eğitim hakları ellerinden alınan kardeşlerimiz bugün hem okudular hem de kamunun en güzel yerlerinde görev aldılar. Analarımız başörtüsünden dolayı askeriyeye giremezken şuan başörtülü komutanlarımız var. Bu ülkede 21 yıl önce doğalgazı bırakın evlere bedava vermeyi, doğalgazı aramayı bile bize yaptırmıyorlardı. Batıdan şirket geliyordu doğalgazı buluyordu, üzerine betonu döküp gidiyorlardı. Her gün şehit haberleriyle canımız yanıyordu. İHA’larımızı yaptık, SİHA’larımızı yaptık, Altay Tanklarımızı yaptık. Savaş gemimizi yaptık, otomobilimizi yaptık, savaş uçağımızı göklere çıkarttık. Savunma sanayiyle alakalı çok ciddi kazanımlar elde ettik, terörün kökünü kazıdık. Aziz milletimiz feraset sahibidir.  İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde milletimizin büyük desteği ile bizler en güzel sonucu alacağız ve Sayın Cumhurbaşkanımızla yola devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.