AK Parti Kadın Kollarında Flaş Gelişme!

Geçtiğimiz günlerde görevden ayrılan Burcu Tüver'in ardından AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı için 3 isim Ankara'ya davet edildi.

AK Parti Kadın Kollarında Flaş Gelişme!

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı için yürütülen süreçte yeni bir gelişme yaşandı. Parti içinde uzun süredir devam eden istişarelerin ardından üç ismin AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Ankara’ya davet edildiği öğrenildi. Bu davetin, sürecin artık son aşamaya geldiğinin en net işareti olduğu ifade ediliyor.

Üç adayın da Cuma günü Ankara’da gerçekleşecek görüşmenin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

İŞTE O İSİMLER;

Av. Melike Yegül – Teşkilat hafızası, hukukçu kimliği ve parti içindeki aktif çalışmalarıyla öne çıkan bir isim.

İmran Bahçeci – Teşkilatın içinden gelen, uzun yıllardır aktif kadın kolları çalışmalarıyla bilinen deneyimli bir isim.

Kübra Sönmez – Gençlik enerjisi, saha performansı ve örgütlenmedeki dinamizmiyle dikkat çekiyor.