Akbulut, Oy Pusulası Rengini Açıkladı

Elazığ Ticaret Borsasının 1 Ekim tarihinde yapılacak seçimlerine adaylığını açıklayan başarılı İş İnsanı Adem Akbulut ve yönetiminin oy pusulası rengi açıklandı...

Akbulut, Oy Pusulası Rengini Açıkladı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıkladığı günden bu yana esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan başarılı iş insanı Adem Akbulut ve ekibinin oy pusulası rengi açıklandı.

OY PUSULASI RENGİ; MAVİ
Açıklanan adaylar arasında kamuoyunda öne çıkan isim olarak bilinen başarılı iş insanı Akbulut'un oy pusulası renginin mavi olduğu açıklandı.

"ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN"
1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan Elazığ Ticaret Borsası seçimlerinde aday olanlara başarılar dileyen başarılı iş insanı Akbulut; "yarın yapılacak olan seçimlerin şehrimize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyor, tüm adaylara başarılar diliyorum" dedi.

OY VERME İŞLEMİ 09:00 İLE 17:00 ARASINDA YAPILACAK
Oy kullanma işlemleriyle de ilgili önemli bir duyuru da yapan başarılı iş insanı Adem Akbulut; "Elazığ Ticaret Borsası Meclis Üyeleri  Asıl ve Yedek Üye Seçimi 01 Ekim 2022 Cumartesi günü Ticaret Borsası Hizmet Binasında (Çarşı Mahallesi Hacı Hayrı Cad.No:11/P-7 Elazığ ) yapılacaktır. Oy verme işlemi 09.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacaktır. Şahıs firmaları Kimlik belgelerini, Şirketler ise Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden alınacak Ticaret Sicil Tasdiknamesi veya Yetki Belgesi Aslını sunarak oy kullanabileceklerdir. Şirketler Elazığ Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden ilgili Ticaret Sicil Tasdiknamesi veya Yetki Belgesini 01.10.2022 Cumartesi günü 17:00’a kadar alabileceklerdir. Kooperatifler ise dilekçe ve ekinde Yönetim Kurulu Kararı ile birlikte Elazığ Ticaret Borsası’na başvurarak alacakları yetki belgesi ile oy kullanabileceklerdir." dedi.

Akbulut'un Oy Pusulası Rengi Açıklandı