Akçakiraz Spor'dan Milli Duruş

İstiklal Marşımızın kabulünün 99.Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Akçakiraz Kültür Doğa Gençlik ve Spor Kulübünün Milli raketleri Berfin Aşık ve Elvan Gökkaya Milletimizin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milli Marş olarak kabul edilişinin 99. yıl dönümünü kutluyor başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz dediler.

Akçakiraz Spor'dan Milli Duruş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2020 Trisome Oyunlarında Ülkemizi temsil edecek olan Akçakiraz Kültür Doğa Gençlik ve Spor Kulübünün özel sporcuları K. Berfin Aşık ve Elvan Gökkaya En büyük Türkiye diyerek çektikleri video paylaştılar.

Ülkemizi ve Akçakiraz’ı ilk kez Milli takım düzeyinde temsil edecek olan Elvan ve Berfin hedeflerinin ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğu bunun için çok çalıştıklarını ülkemizi ve Akçakiraz’ı en iyi şekilde temsil ederek herkesi gururlandıracak bir başarıya imza atacaklarına emin olduklarını söylediler.

Milli sporcularımızın Antrenörlüğünü yapan Başarılı çalıştırıcılar Sermin Günaydınoğlu ve Ulaş Akyol ise istiklal marşımızın kabulünün yıl dönümü dolayısı ile yaptıkları açıklamada, Ülke ve Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bir dönemden geçtiğimizi amaçlarının çok çalışarak İstiklal marşımızın 99. Yıl dönümünde istiklal marşımızı uluslararası organizasyonlarda ilk sırada okutmak olduğunu söylediler. İstiklal Marşımızın yürekleri çelikleştiren eşi benzeri olmayan bir şiir olduğunu belirten başarılı çalıştırıcılar bunun en önemli sebeplerinden bir tanesinin de vatan şairi Akif’in bu şiiri yazarken her mısrasını inanarak yazmış olması dediler. Kendilerinin ve sporcularının da Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek istiklal marşımızı hak ettiği gibi ilk sırada okutacaklarına inançlarının tam olduğunu belirttiler.

Ülkemizi Milli takım düzeyinde İlk kez temsil etmenin gururunu yaşayan Akçakiraz Kültür Doğa Gençlik Ve Spor Kulübü olarak bu takımın kurulmasında ve yaşamasında emeği büyük olan Akçakiraz Belediye Başkanı Syn. Sabahattin Kaya olmak Üzere Bütün Akçakiraz Belediyesi personeline, Mali Hizmetler Müdürü Syn Mustafa Sarıgül’e Bu gururu Bizlere yaşatan sporcu antrenör ve ailelerine yürekten teşekkür ediyor, İstiklal marşımızın Milli marş olarak kabulünün 99. Yıl dönümü Kutluyor, Vatan Şairimizin Mehmet Akif Ersoy u ve Bütün Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Bu vesileyle Ülkemiz üzerinde çıkarları ve pis emelleri olan bütün milletlere Hürriyet ve istiklal aşkının bu milletin ruhu olduğunu bir kez daha hatırlatarak Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın diyoruz.