'Allah'ın İzniyle Gönüllerden İnmeyeceğim'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Abdullahpaşa, Cumhuriyet, Kırklar ve Üniversite mahallelerinde seçim koordinasyon merkezi açılış programlarında coşkuyla karşılandı.

'Allah'ın İzniyle Gönüllerden İnmeyeceğim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ,yoğun tempoda yürüttüğü seçim kampanyası çerçevesinde sivil toplum kuruluşu, ev ziyareti ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Şerifoğulları ayrıca, Abdullahpaşa, Cumhuriyet, Kırklar ve Üniversite Mahallelerinde Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış programına katılarak mahalle halkıyla buluştu.

"Din Kardeşlerime Başsağlığı Diliyorum"

Seçim Koordinasyon merkezlerinin açılışlarında vatandaşlara hitap eden Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Yeni Zelanda'da Nur Camii'nde ibadet eden Müslümanlara yapılan terör saldırısını şiddetle kınadı, faillerini lanetledi. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Şerifoğulları, “Maalesef dünyada yükselmekte olan ırkçılık ve İslam karşıtlığının yeni bir örneği olarak yaşanan bu acı hadiseden dolayı din kardeşlerime başsağlığı diliyorum.” dedi.

Şerifoğulları; "Artık Meydanlara Sığmıyoruz"

Seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürdüklerini belirten Şerifoğulları, “Artık sahalara sığmıyoruz, meydanlara sığmıyoruz. Yağmur bizi engelleyemiyor, kar bizi engelleyemiyor. İnşallah sizlerle birlikte 31 Mart sabahına kadar koşturacağız. 31 Mart akşamı zaferimizi sizlerle birlikte ilan edeceğiz ve zaferi sizlerle birlikte kutlayacağız. İnşallah 1 Nisan’da koltuğa oturup 5 yıl boyunca cesaretle ve kararlılıkla sizlere en güzel hizmetleri getireceğiz. İnşallah sizlerin desteği ile bu şehre Şehrül Emin olacağım.” dedi.

"Sizlerle El Ele, Gönül Gönüle Vererek Çalışacağız"

Elazığ’a her alanda fayda sağlamaya gayret göstereceklerini belirten Şerifoğulları, şöyle konuştu: “Biz yola, sizlerin duası ile sizlere hizmet etmek için çıktık. Sabır ve gayretle Elazığımız için bir olup güzel işler başaracağız. Sizlerin bizlere olan güvenini Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağız. Belediye başkanlığı vatandaşa hizmet işidir, gönül işidir, sevda işidir. Biz sizlerle el ele, gönül gönüle vererek Elazığımızı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Ben bu milletin sevdalısıyım, bu toprakların sevdalısıyım. Elazığ’ın her mahallesini karış karış geziyoruz. Bütün mahalle sakinleriyle buluşmaya çalışıyoruz. Sizlerin elini sıkmaya çalışıyoruz. Sizlerin gönlüne girmeye çalışıyoruz. İnşallah hem hizmet belediyeciliğini hem de gönül belediyeciliğini en güzel şekilde yaparak sizlerin gönlünde taht kuracağım. Allah’ın izni ile bu gönüllerden bir daha inmeyeceğim. ” diye konuştu.

"Her Mahalleye Özgü Çalışmalarımız Olacak"

Elazığ’ın sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi bildiklerini, bu sorunların çözümüne yönelik projeler hazırladıklarını belirten Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, şunları söyledi: “Şehrin sorunlarını, sıkıntılarınızı çözmek için 11 ana başlıkta 100 proje hazırladık. Kadınlarımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi, engellilerimizi, yaşlılarımızı düşündük. Her mahallemize ayrı ayrı projeler hazırladık. Bizler altyapı projelerimizle bu şehrin altyapı sorunu olmayan bir şehir haline getirmek istiyoruz. Ulaşım projelerimizle bu şehrin trafik problemini asgariye indirmek istiyoruz. Vizyon projelerimizle bu şehre değer katmak istiyoruz. Yatırımcı dostu belediyecilik anlayışı ile hazırladığımız projelerle bu şehrin işsizliğini azaltmak istiyoruz. Bu şehirde yatırımcılara öncü olmak istiyoruz. Kültür ve turizm projelerimizle bu şehri turizm şehri yapmak istiyoruz. Allah’ın izni ile bizlere bu görevi tevdi ederseniz, biz de 5 yıl boyunca ekibimizle birlikte yılmadan çalışarak projelerimizi hayata geçireceğiz.”