Amatör Spor Kulüplerine Destek!

Elazığspor'un zor zamanında sağladığı kaynakla taraftarın takdirini kazanan Birevim amatör kulüplerimize de desteklerini esirgemiyor.

Amatör Spor Kulüplerine Destek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birevim; BEKA-DER aracılığı ile ilimiz Amatör Küme Futbol Ligi ekiplerinden Doğukentspor’a malzeme yardımında bulunuldu.

Saat 13.00’de Amatör Evi’nde düzenlenen programa; Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, Beka-Der Genel Başkanı Mustafa Alpay ve Birevim İcra Kurulu Üyesi Mücahit Karabalık katıldı.

Törende ilk olarak konuşan Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye teşekkür ederken, Beka-Der ve Birevim olarak Elazığ’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Birevim İcra Kurulu Üyesi Mücahit Karabalık ise yaptığı değerlendirmede, doğdukları topraklara olan vefa borçlarını ödediklerini aktarırken, bu nedenle Elazığ’ın hep öncelikli olduğunu söyledi.

Daha sonra söz alan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür ise yaptığı değerlendirmede, bu tür yardımların devam etmesi adına atılan bu adımın bir başlangıç olması temennisinde bulundu.

Doğukentspor’a Kulüp Başkanı Akın Karaaslan ise yardımlar nedeniyle teşekkür ederken, desteklerin devam etmesini beklediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Doğukentspor Kulübü tarafından kulübe destek veren isimlere plaket takdim edildi.