Alp Giray Çoban Elazığ'a Getirildi

Geçtiğimiz ay ikinci kez ciddi bir trafik kazası geçiren Hazarsam Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban'ın oğlu Alp Giray, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirilen riskli ameliyatın ardından memleketine döndü.

Geçtiğimiz ay ikinci kez ciddi bir trafik kazası geçiren Prof. Dr. Bilal Çoban'ın oğlu Alp Giray, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirilen riskli ameliyatın ardından Elazığ'a getirildi.

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ
Kaza sonrası hızla Ankara'ya sevk edilen Alp Giray, uzun süren ve oldukça riskli bir ameliyat geçirdi. Operasyonun başarıyla sonuçlandığı belirtilirken, Prof. Dr. Bilal Çoban ve ailesi, Bilkent Şehir Hastanesi Başhekimi, ortopedi uzmanları, hemşireler ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

TEDAVİSİ ELAZIĞ'DA YAPILACAK
Genel sağlık durumu iyi olan Alp Giray'ın, bir süre ayağa basamayacağı öğrenildi. Tedavi ve rehabilitasyon süreci, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Ortopedi Bölümünde sürdürülecek. Aile, Elazığ'a döndükten sonra gördükleri yoğun ilgi ve destek için Fethi Sekin Şehir Hastanesi yönetimine, doktorlara ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

'HERKESE TEEKKÜR EDİYORUZ'
Prof. Dr. Bilal Çoban ve ailesi, yaşadıkları zorlu süreçte destek veren hemşehrilerine şu mesajı iletti:
'Dualarını eksik etmeyen, arayan, soran, yanımızda olan tüm dostlarımıza, hemşehrilerimize ve sevenlerimize yürekten teşekkür ediyoruz.'

Bakmadan Geçme