CHP'li İmamoğlu Elazığ'da!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Elazığ'a geldi.

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ'da yapımına başlanılacak okul inşaatını incelemek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Elazığ'a geldi.

Elazığspor Tesisleri kavşağında sabah 11.30'da karşılanan İmamoğlu, geçtiğimiz gün Suriye'de Şehit olan Cihat Şahin'in kabrini ve ailesini ziyaret edecek. Yıldızbağları Cemevini de ziyaret edecek olan İmamoğlu'nun bir sonraki durağı İstanbul büyük şehir belediyesi tarafından yapılacak olan okul alanı olacak. İmamoğlu son olarak Gazi caddesindeki esnaflarla bir araya gelecek.

Geceyi Elazığ'da geçirecek olan Ekrem İmamoğlu Cumartesi günü de Sivrice ve Gezin'de incelemelerde bulunduktan sonra Diyarbakır'a hareket edecek.

Yorumlar 1
MÜSLÜM ÖZTÜRK 16 Ekim 2021 01:39

"ABD'NİN ATINA BİNEN ÇOK ÇABUK İNERMİŞ !" DİYE DE BOŞUNA DEMEMİŞLER DEMEK Kİ ?!... KILIÇDAROĞLU'NUN YERİRİNE GEÇİRİLMEYE ABD TARAFINDAN HAZIRLANAN İMAMOĞLU VE DİĞER TÜM AKLI BAŞINDA OLAN CHP'Lİ SİYASETÇİLER DE BENCE BU ÖNEMLİ DURUMDAN İBRET NOKTALARI ÇIKARMALIDIRLAR !!!... UYARI, SADECE AKILLI İNSANLARA YAPILIR !!!... ELAZIĞ'IMIZIN ÇOK SEVİLEN SAYGIDEĞER MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL VE İBB BAŞKANI İMAMOĞLU, ELAZIĞ ŞEHİTİMİZE DUA ETTİLER : Çok saygıdeğer Gürsel Vekil'imi bu başarılı vatansever çabalarından dolayı kutluyorum... Rahmetli Eceviti örnek alalım her zaman, Sn. Genel Başkan Kılıçdaroğlu bu bağlamda yanlış yoldadır ve kaybeden durumundadır çok yazık gerçekten, ABD'nin bölücü ve Fetöcü ipine sarıp da kaybeden olmamalıydı bence, çok yazık ediyor kendi geleceğine, silinip gidecek yazık... Ecevit halbu ki bölücü Kürtçülüğe tavizler vererek mi tüm Kürt ve Türk halkının oyunu Atatürkçü ve vatansever potada, vatandaşlık bağlamında birleştirerek, ezen ezilen bağlamında ve de tarım ve sanayideki kalkınmacı politikalarla yani öz solcu ve kamucu yöntemlerle iktidara defalarca gelmedi mi ?! Peki Ecevit Kürtçülük mü yaptı, yada bölücü, Amerikancı partilere yanaşmadan Kürt oylarını da almak suretiyle iktidara defalarca gelmedi mi ?! Çok akıllı Gürsel Vekilimi işte bu başarılı yöntem ve çabalarından dolayı yürekten kutluyorum... Elazığ, Tunceli, tüm bölge ve tüm Türk Milleti işte sizi bu Atatürkçü, vatansever ve birleştirici yaklaşımınızdan dolayı sevdi ve başarılı kıldı... Bu bağlamda sizi ikinci kurtarıcı Karaoğlan olarak gördü . Bu sağlam ve çok başarılı yolu asla bırakmayınız zira sevgiye ve başarıya giden yegane iktidar yoludur !... ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? SELAMLARIMLA. ŞEHİDİMİZE ALLAH'TAN GANİ GANİ TAHMET DİLİYORUM. DEĞERLİ AİLESİ VE MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN. ŞEHİDİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH...

Bakmadan Geçme