Erdem Ailesinin Mutlu Günü
Elazığ'ın sevilen ailelerinden Erdem ailesi, unutulmaz bir düğünle bir araya geldi. Damat Muhammed ile Gelin Ekinsu düzenlenen görkemli törenle hayatlarını birleştirdi.
İlimizin sevilen ailelerinden olan Yol İş Sendikası Şube Genel Sekreteri Ali Erdem'in oğlu Muhammed Erdem hayatını Ekinsu Erdem ile birleştirdi.
Yoğun katılımın olduğu düğüne Yol İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, siyasi parti temsilcileri, stk başkanları, resmi kurum müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Düğün töreninde nikahı Başkan Şerifoğulları kıyarken, nikah şahitliklerini ise Yol İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Özel İdare Genel Sekreteri Cemil Yatkın, İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik ve İş İnsanı Veysel Demirci, üstlenerek anlamlı güne katkı sundu.
Düğün, yöresel müzikler eşliğinde yapılan halaylarla şenlenirken, davetliler doyasıya eğlendi.