İhaleye Başkan Yıldırım Duyarlılığı!

Elazığ Valiliği tarafından ihale çıkılan okul yapım işleri ihale sürecinin şeffaf ve adil olmadığı için iptal ediliyor...

TAKİP ET

Elazığ Valiliğince, İl Özel İdaresine yaptırılan ve depremden sonra hasar gören okulların yerine yapılacak yeni okulların ihalelerinin iptal edeceği aktarıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'dan alınan bilgiye göre, ihale sürecinin şeffaf ve adil olmadığı noktasında kamuoyunda oluşan algılar nedeniyle iptal edilmesi yönünde gereken çalışmaların başlatıldığını kaydetti.

Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada, ihale sürecinde bir takım aksaklıkların tespit edildiğini ve bundan dolayı ilerde herhangi bir sıkıntının oluşmaması için çalışma başlattıklarını ifade etti. Herhangi bir dedikoduya da mahal verilmemesi açısından hassas davrandıklarını kaydeden Yıldırım, ihale sürecinin haksız rekabete yol açmayacak ve şeffaflığını koruyacak şekilde yeninden yapılmasının planlandığını belirtti. Bu süreçten duyduğu rahatsızlığı da dile getiren Başkan Yıldırım, ihalelerin iptali için girişimlerde bulunduğunu vurguladı.

Yorumlar 3
Kaya Gündüz.. 30 Temmuz 2021 13:42

Elazığ Valiliği tarafından ihale çıkılan okul yapım işleri ihale sürecinin şeffaf ve adil olmadığı için iptal ediliyor... BU HABERE INANALIM MI.. ARTIK SIZLERE INANDIĞIMIZ O DÖNEMLER BİTTİ. YINE KİME PEŞKEŞ CEKECEKSİNİZ. YETER ARYIK YETER BU KADAR YOLSUZLUGUNUZ. DEPREMDE YAPTIKLARINIZ VE YOLSUZLUKLARINIZ NE OLACAK. RABBIM SIZLERE BIRAKMIYACAKTIR.

Aadem Toprak 30 Temmuz 2021 13:12

Şeffaflık diyorsanız kesinlikle bir yolsuzluk yapılacaktır.. Sizlerin Deprem dolayısıyla ne jadar şeffaf olduğunuzu Elazigli bir vatandaş olarak bizler gördük.. Bu Elaziğlılılar sizlerin yaptıklarınızı unutmayacaktır.. 2023 az kaldi..

Selamı Acık 30 Temmuz 2021 12:55

Ne kadar inanabilir ki bu habere.. Bence tam tersine istediği kişi alamadi istediği kişiye vermemişler diye iptal edilmiştir.. Bunlaravgüven mi kaldı..

Bakmadan Geçme