Ankara'da Elazığ Konuşuldu!
AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı başkanlığında düzenlenen toplantıya katılarak ilimizin tarım ve su sorunları masaya yatırıldı.
AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ve Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur Erdem’in de yer aldığı görüşmede, Elazığ’ın tarım ve orman alanındaki mevcut projeleri ile planlanan yeni yatırımlar ele alındı.
Görüşmelerde; Elazığ’ın içme suyu sorunları, çözüm önerileri, Uluova Sulama Projesi’nin durumu, üzüm üreticilerinin talepleri ve beyaz et sektöründe yaşanan sorunlar gündeme getirildi. Milletvekilleri, bu konularda sahadan edindikleri bilgi ve talepleri doğrudan Bakan Yumaklı’ya ileterek çözüm için destek talep etti.
Toplantının ardından AK Parti Elazığ Milletvekilleri tarafından yapılan ortak açıklamada, “Şehirlerin azizi, güzel Elazığ’ımız için gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza ve ekibine teşekkür ediyor; Elazığ’ımız için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi vurguluyoruz.” ifadelerine yer verildi.