ASRİAD, KOSGEB İl Müdürü Yaşa'yı Ağırladı

ASRİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen haftalık olağan toplantısının bu haftaki konuğu KOSGEB Elazığ İl Müdürü Şaban Yaşa oldu.

ASRİAD, KOSGEB İl Müdürü Yaşa'yı Ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ASRİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılara kurum müdürleri, STK başkanları ve ilimizin kanaat önderleri katılıyor.

Bu hafta gerçekleşen toplantıya KOSGEB Elazığ İl Müdürü Şaban Yaşa katıldı. Yaşa, KOSGEB hakkında ASRİAD üyelerine bilgiler vererek, üyelerin sorularını cevaplandırdı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan ASRİAD Elazığ Şubesi Başkanı Yakup Baş, toplantıya katılan KOSGEB Elazığ İl Müdürü Şaban Yaşa teşekkür ederek KOSGEB’in KOBİ’lere çok büyük destekler verdiğini ifade etti.

Başkan Yakup Baş; "Bizler ASRİAD olarak haftalık gerçekleştirdiğimiz toplantımıza ilimizin değerli kurum müdürlerini, STK başkanlarını ve kanaat önderlerimizi davet ediyoruz. Onlarda değerli zamanlarını bizlere ayırarak toplantımıza katılıyorlar. KOSGEB ekibi ve Sayın Şaban Yaşa Bey öncülüğünde son iki yılda devlet teşvik mekanizmalarına esnaf, KOBİ ve sanayicilerin daha rahat ulaşılmalarını sağladılar bu ekip başa gelmeden şehrimizde sadece 3 KOBİGEL projesi geçmiş idi. Şu anda son iki yıldır otuzdan fazla proje geçiyor. Şehrimiz adına bir kurumun başarıdır. Ben toplantımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bugünde toplantımızın konuğu KOSGEB Elazığ İl Müdürü Şaban Yaşa beyefendi oldu. Kendisi kurumları hakkında bizlere bilgiler verdi. Devletimizin KOBİ’lere verdiği destekler hakkında açıklamalarda bulundu. Ben kendilerine toplantımıza katıldığı için şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

KOSGEB Elazığ İl Müdürü Şaban Yaşa’da kendilerini davet eden ASRİAD Elazığ Şubesi Başkanı Yakup Baş’a teşekkür ederek toplantının çok verimli geçtiğini söyledi.