Asriad'dan Gazi Huzurevine Ziyaret

Asrın İşadamları Derneği Elazığ Şubesi Hanımlar Komisyon üyeleri, huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Asriad'dan Gazi Huzurevine Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Asrın İşadamları Derneği Elazığ Şubesi Hanımlar Komisyon Başkanı Filiz Belhan, komisyon üyeleri huzurevi sakinleriyle sohbet ederek kendilerine karanfil hediye etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan ASRİAD Elazığ Şubesi Hanımlar Komisyon Başkanı Filiz Belhan, yaşlılarımızın bizler için çok önemli olduğunu söyleyerek huzurevi sakinleri ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Komisyon Başkanı Belhan; “Bugün değerli komisyon üyelerimizle birlikte huzurevi sakinlerimizi ziyaret etmek istedik. Kendileriyle çok güzel sohbetler gerçekleştirdik. Bayramda ziyaret edecektik ama yoğunluktan dolayı bayram sonu ziyaret etmek istedik. Kendilerinin geçmiş Ramazan Bayramını kutlamak istedik. Huzurevi sakinlerimizi sadece önemli günlerde ziyaret etmemeliyiz. Sürekli olarak onları ziyaret etmeliyiz. Hiç bir zaman kendilerini yalnız hissetmemeleri lazım. Ben ziyaret dolayısıyla komisyon üyelerimize, Bize göstermiş oldukları ev sahipliği için Gazi Huzurevi Müdürü Ziyaaddin Karakaya ve fizyoterapist Şadan Toğaçar’a teşekkür ediyorum.” dedi.