'Avrupa Kupasını Elazığ'a Getirmek İstiyoruz!'

Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Aziz Akkaya, Avrupa Kupasını Elazığ'a getirmek için çok çalıştıklarını ve Avrupa'da iddialı olduklarını söyledi.

'Avrupa Kupasını Elazığ'a Getirmek İstiyoruz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Adana’da karşılaştığı Adana Büyükşehir Belediye Basketbol Takımını 84-54 mağlup etti.

Öte yandan Eurocup Women’da mücadele eden Birevim İl Özel İdare, Avrupa’da oynadığı 3 maçta 3 galibiyet almasıyla sıralamada 16'ya yerleşti ve ilk turda grubundan galip ayrıldı.

Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Aziz Akkaya, yazılı bir basın açıklaması yaparak hem Adana’da hem de Avrupa’da oynadıkları maçları değerlendirdi. Akkaya, hedeflerinin Avrupa Kupasının almak olduğunu ve bunun için çok çalıştıklarını söyledi.

“ADANA MAÇI KOLAY GEÇTİ”

Akkaya;  “Adana maçı bizim için çok kolay bir maç oldu. Çünkü; Adana’nın tek yabacıyla sahada olması iki takım arasındaki kalite farkını ortaya koydu. Oynamayan oyuncularımıza bir şans verme fırsatı bulduk. Onlar da bu fırsatı iyi değerlendirdiler. 14 şubat tarihinde oynayacağımız Nesibe Aydın SK maçı ve ligde oynayacağımız diğer maçlar bizim için önemli.” ifadelerini kullandı.

“KUPA İÇİN PEŞ PEŞE 4 MAÇ ALMALIYIZ”

Baş Antrenör Aziz Akkaya: “Avrupa’da oynadığımız 3 maç bizim açımızdan çok önemliydi. Birevim Elazığ İl Özel İdare’nin Avrupa’da oynadığı maçlarda 3’te 3 galip gelmesi ve 32 takım içerisinde sıralamada 5.olması gerçekten bizim için çok büyük bir başarı. Tabi ki bu başarının devamının gelmesi gerekiyor.

Şu anda son 16’ya kaldık. Bundan sonra yapabilirsek takviyelerle çeyrek, yarı final ve finale gitmek istiyoruz. Bizim için en önemli kulvar Avrupa kupası. Avrupa’da mümkün olduğu kadar iyi yerlere gelmek istiyoruz. Peş peşe alacağımız 4 maç bize kupayı kazandırabilir. Bunun için çok çalışacağız.

Bu kupayı Elazığ’a getirmek istiyoruz. Kupayı almak zor olabilir. Hedefimiz büyük. Avrupa’da iddialıyız.” dedi.