'Ayfer Hoca İle Gurur Duyuyorum'
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu'nun eşi Dr. Ayfer Hatipoğlu'nun Fırat Üniversitesi'ne atanması, sözcünün haksız eleştirilerine neden olurken 'Hatipoğlu Ailesi'ne destek mesajları gelmeye devam ediyor.
Türkiye’nin önde gelen saygın akademisyenlerinden, Üsküdar Üniversitesi İnsani ve Toplum Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Kaynak, bir paylaşım yaparak Dr. Ayfer Hatipoğlu’nun en çalışkan öğrencilerinden biri olduğunu vurguladı.
“GURUR DUYDUM”
Prof. Dr. Deniz Ülke Kaynak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Dr. Ayfer Hatipoğlu hakkında şu ifadelere yer verdi;
“Ayfer Hatipoğlu doktora sınıfımdaki en iyi, en çalışkan öğrencilerimden biriydi. Kendisi ile her zaman gurur duydum. Başarılı çalışmalarına devam etmesini diliyorum. Benim açımdan Ayfer, vali beyin eşi değil; vali bey Ayfer hocanın eşidir. Kız tarafıyız ne de olsa...”
ELAZIĞLILARDAN HATİPOĞLU'NA DESTEK MESAJLARI
Prof. Kaynak’ın bu açıklaması, Elazığ’da da geniş yankı buldu. Vatandaşlar, başarılı bir akademisyenin sadece eşinin makamıyla değil, kendi liyakatiyle anılması gerektiğini belirterek Dr. Hatipoğlu’na destek mesajları paylaştı.