Ayışığı Gazetesi 19. Yılını Kutluyor!

Elazığ'ın tarafsız ve cesur gazetesi sloganıyla yayın hayatını sürdüren Ayışığı Gazetesi 19. yıl dönümünü kutluyor...

Ayışığı Gazetesi 19. Yılını Kutluyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

22 Ocak 2003'te yayın hayatına başlayan Ayışığı Gazetesi 19. yıl dönümünü kutluyor. 

Hak'tan ve haklıdan yana bir yayın anlayışını sürdürerek, 19 yıldır Elazığ'ın en çok satan gazetelerinden biri olma özelliğini koruduğunu belirten Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran, "Kuruluşundan bu yana Ayışığı'nı büyüten, geliştiren bütün çalışma arkadaşlarımı ve değerli okuyucularımızı gönülden kutluyorum." dedi. 

"HİÇ BİR ŞEKİLDE YILMADIK, KORKMADIK"
Yayın kadrosunun her türlü zorluklar karşısında yılmadan korkmadığını belirten gazetenin imtiyaz sahibi Mehtap Özer Seyran, "Öyle bir 18 yıl yaşadık ki gazetemiz defalarca engellenmeye çalışıldı… Ancak yayın kadromuz ve yazarlarımız hiç bir şekilde yılmadı, korkmadı" ifadelerini kullandı.

"18 YILI GERİDE BIRAKTIK"
18 yıldır karşılaşılan her türlü zorluğa rağmen; bağımsız, Atatürkçü, Türk Milliyetçisi yayın politikasından asla taviz verilmediğini belirten Mehtap Özer Seyran sözlerini şöyle sürdürdü; “Öyle bir 18 yıl yaşadık ki gazetemiz değerli okuyucularımız sayesinde bu günlere geldi. Bize 18 yıldır destek veren bütün okuyucularımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayışığı'nın, ülkemizin bugününe ve geleceğine olan katkılarının her geçen gün artacağına ve okuyucusuyla kurduğu güven ilişkisini her zaman sürdüreceğine dair inancım tam. Ayışığı'nı bugüne ve yarınlara taşıyan herkesi gönülden tebrik ediyor, daha nice yıldönümlerini yepyeni başarılarla kutlamayı diliyorum.” dedi.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, 19. Yıldönümünü kutlayan Ayışığı Gazetesini tebrik ediyor, başta İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran olmak üzere tüm gazete çalışanlarına başarılar diliyoruz...