Başarılı Akademisyenler Ödüllendirildi

TEKNOFEST 2021 içerisinde gerçekleştirilen ISIF'21 buluş fuarı yarışmalarında başarı sağlayan Fırat Üniversitesi akademisyenlerine madalyaları Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından verildi.

Başarılı Akademisyenler Ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, TEKNOFEST'te başarı sağlayan akademisyenleri ödüllendirdi. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu(IFIA), Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı(WIPO), Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının destekleri ile gerçekleştirilen “6. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF21”de hak sahibi Fırat Üniversitesi olan 5 patent madalya almaya hak kazanmıştı.

Fuarda Fırat Üniversitesi’nden; Prof. Dr. Ali Rişvanlı ve Dr. Öğretim Üyesi Burak Tanyeri’nin buluş sahibi olduğu patent “Altın Madalya”, Dr. Öğretim Üyesi Beyda Taşar, Prof. Dr. Oğuz Yakut ve Prof. Dr. Arif Gülten’in buluş sahibi olduğu patent “Gümüş Madalya”, Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu’nun buluş sahibi olduğu iki patent “Gümüş Madalya”, Prof. Dr. Erhan Akın’ın buluş sahipleri arasında yer aldığı patent “Bronz Madalya” ile ödüllendirildi.