Başarılı Müdürümüz Çalışmalarıyla Göz Dolduruyor

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, kentte suç ve suçluların önlenmesinde başarılı çalışmalara imza atıyor.

Başarılı Müdürümüz Çalışmalarıyla Göz Dolduruyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, kentte suç ve suçluların önlenmesinde başarılı çalışmalara imza atıyor. Elazığ'da son üç yılda asayiş ve terör suçlarında büyük düşüş yaşandı. Bu başarıda Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül ve emniyet personelinin yürüttüğü titiz ve fedakarca çalışmalar dikkat çekti. 

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık hava

Gecesini Gündüzüne Katıyor

2016 Yılı Ağustos ayında Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırının ardından Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Doğan Cangül, 3 yıldır görev yaptığı Elazığ'da başarılı çalışmalara imza atıyor. 
Göreve başladığı günden buyana zaman mefhumu gözetmeksizin çalışan Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Elazığ halkının gönlünde taht kurdu. 
Mesai saatlerinin dışında vatandaşlarla iç içe olan Emniyet müdürü Doğan Cangül, vatandaşlarla bire bir görüşerek sorunları dinliyor. Cangül ayrıca, tebdil-i kıyafetle şehri gezerek emniyet personelinin çalışmalarını ve kentin güvenliğini denetliyor. 

Teröre Geçit Yok
Emniyet Müdürü Doğan Cangül'ün göreve başladığı günden buyana Elazığ il genelinde suç oranlarında büyük düşüş görüldü. 
Emniyet Müdürü Doğan Cangül ve Emniyet personelinin özverili çalışmaları kapsamında PKK, FETÖ, DEAŞ terör örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız sürdürülerek, suça yönelik girişimler engellendi, örgütlerle iltisaklı olduğu tespit edilen şüpheliler adli mercilere teslim edildi. 

Uyuşturucuya Mücadele
Emniyet Müdürlüğünün başarılı çalışmalarından bir diğeri ise uyuşturucu ile mücadele oldu. Emniyet Müdürü Doğan Cangül'ün üzerinde titizlikle durduğu bu konuda önemli çalışmalar yapılıyor. Kentin birçok noktasında oluşturulan güvenlik noktalarında şüpheli araçlar ve şahıslar üzerinde aramalar yapılarak uyuşturucu ticaretinin önüne geçiliyor. Bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheliler ise adli mercilere teslim edildi. 

Asayiş Olayları Düştü, Trafik Düzene Girdi
Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nün üzerinde önemle durduğu konulardan biri de asayiş ve trafik uygulamaları. Emniyet Müdürlüğü şehirde önlemler arttırılarak vatandaşların can ve mal güvenliği en üst seviyede sağlıyor. Bu kapsamda şehirde darp, hırsızlık gibi asayiş olaylarında dikkat çekici bir düşüş yaşandığı gözlendi. 
Trafik uygulamaları kapsamında ise öğrenci servisleri ve minibüsler sıklıkla denetlenerek öğrencilerin ve vatandaşların can güvenliği sağlanıyor. Ayrıca trafik denetlemeleri yapılarak aşırı hız yapanlar, emniyet kemeri takmayanlar, alkollü ve ehliyetsiz araç kullananlar cezalandırılıyor.

Adından Övgüyle Söz Ettiriyor
Emniyet Müdürü Doğan Cangül'ün özverili çalışmaları takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar,  Doğan Cangül'e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, araba ve açık hava