Başkan Albayrak'tan Seçim Açıklaması

Yerel Yayın Birliği Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Şubelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Albayrak, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler öncesinde bir mesaj yayımlayadı...

Başkan Albayrak'tan Seçim Açıklaması

Yerel Yayın Birliği Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Şubelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Albayrak, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler öncesinde bir mesaj yayımlayarak, seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diledi ve bu süreçte yoğun bir mesai harcayarak halka haber ulaştırma noktasında mesai kavramı gözetmeden çalışan basın mensuplarına teşekkür etti.

Başkan Albayrak açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Ülkemiz, 14 Mayıs günü önemli bir günü yaşayacak. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için vatandaşlar sandığa gidecekler. Yapılacak olan bu seçimde herkes hür iradesiyle oyunu kullanacak ve kendisini temsil yetkisini verecektir. Bu sürecin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yaşanan bu süreçte gazetecilik mesleğinin ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu gördük. Basın mensubu arkadaşlarımız çalışmalarıyla vatandaşları habere ulaştırma noktasında mesai kavramı gözetmeden sahalarda yer aldılar. Siyasilerin kendilerini topluma ifade etmeleri noktasında en büyük görevi üstlenen basın mensubu arkadaşlarımı yürekten tebrik ederim. 14 Mayıs seçimleri sonrası özellikle internet yasası başta olmak üzere haber sitelerinin ekonomik durumlarını zora sokan ağır şartlar içeren reklam alabilme koşullarının yeniden düzenlenmesi, internet haber siteleri, gazete, tv, radyo ve dergiler gibi toplumu bilgilendirme noktasında büyük öneme sahip olan platformlarımızda yer alan meslektaşlarımızı ekonomik açıdan rahatlatacak uygulanabilir düzenlemeler yapılması en büyük talebimizdir."