Başkan Arslan Sıkıntıları Bakan Pekcan'a İletti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile video konferans üzerinden bir araya gelerek ilimizdeki esnafların sıkıntılarını iletti...

Başkan Arslan Sıkıntıları Bakan Pekcan'a İletti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile video konferans üzerinden bir araya geldi.

Başkan Arslan, Bakan Pekcan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na, KOSGEB Kredileri ve KGF kefaletli kredilerin kullandırılması ile ilgili yaşanan sıkıntıları, bu konuda üyelerin sağlanan kredi imkanlarından istenen seviyede istifade edemediklerini iletti.

Ayrıca Başkan Arslan, ilimizde yaşanan deprem felaketi ve hemen sonrasında Covid-19 virüsü sebebi ile Elazığ ve Malatya illerine pozitif ayrımcılık yapılmasını talep ederek, herhangi bir sebeple bankalarda sicilleri bozulmuş iş insanlarımızın sicil affını istedi. Arslan, Mücbir sebep konusunun sektör ayrımı gözetilmeden, tüm iş dünyasına uygulanmasının bir gereklilik olarak karşılarına çıktığını belirerek, bu sıkıntılı süreçte Asliye Hukuk Mahkemelerinin ticaret erbabının davalarında aktif olmalarını talep etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan kendisini dinleyen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Elazığ iş dünyası adına teşekkürlerini sundu.