Başkan Ataş, Beyhan'ın Tarımla İlgili Taleplerini Bakan Yardımcısı Tunç'a İletti

Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, beldenin tarım ve orman alanındaki taleplerini Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç'a iletti.

Başkan Ataş, Beyhan'ın Tarımla İlgili Taleplerini Bakan Yardımcısı Tunç'a İletti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizdeki tarım ve hayvancılık çalışmalarıyla ilgili Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç’un katılımıyla gerçekleştirilen video konferans toplantısına katılan Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, beldeyle ilgili taleplerini Bakan Yarımcısı Tunç’a iletti.

Elazığ Tarım Sektörü değerlendirme toplantısına katılan Başkan Ataş, yaptığı açıklamada; “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Hadi TUNÇ' un başkanlığında Elazığ Tarım Sektörü değerlendirme toplantısına video konferans sistemi üzerinden katılarak, İlimizin ve Beyhan beldemizin sorun ve taleplerini ilettik. Beldemizde tarım alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdik. Beyhan beldemizde Tarım ve Hayvancılık alnında yapacağımız projeleri Bakan Yardımcımız Sn. Mehmet Hadi TUNÇ'a ilettik. İlimize ve beldemize verdiği destekten ötürü Sayın Bakanımıza ve tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.