Başkan Ataş İddialara Cevap Verdi

Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Beyhan Beldesinde yol yapım çalışmaları esnasında mezarların tahrip edildiği iddialarına Belediye Başkanı Hüseyin Ataş cevap verdi. 

Başkan Ataş İddialara Cevap Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, yaptığı açıklamada, sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Beyhan Beldesinde İstasyon Mahallesi Mezarlığı önünde yol çalışması esnasında istinat duvarı yapılmak istenirken mezarlıkların tahrip edildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade etti. 

Başkan Ataş, yaptığı açıklamada, Beyhan Belediyesi olarak vatandaşların rahatı ve konforu için birtakım düzenleme çalışmaları yaptıklarını, bu kapsamda yol çalışması, istinat duvarı ve mezarlık düzenleme çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydetti. 

"ÇALIŞMALARIMIZI TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜYORUZ"
Çalışmalar sırasında mezarlara herhangi bir zarar gelmemesi için gerekli hassasiyetin  gösterildiğini belirten Ataş, "Bizler bütün vatandaşlarımıza ve hayatını kaybeden insanlarımız için saygımızdan taviz vermeyiz. Mezarlarımız da bizim için çok büyük değer taşımaktadır. Geçmişimize, ölülerimize büyük saygımız vardır. Beldemizde son günlerde önemli hizmetler yapmaktayız. Bu çerçevede yol çalışmalarımız, istinat duvarı gibi birtakım hizmet yapımı sürdürülmektedir. Bu çalışmalar kapsamında mezarlık düzenlemesi de yapmaktayız. Çalışmalar sırasında küçük aksaklıklar yaşanabilir. Ancak bunlar telafi edilebilir. Haber sitelerinde ve sosyal medyada bahsedildiği gibi bütün mezarların tahrip edildiği iddiası gerçek dışıdır. Bu iddiayı kabul etmiyoruz. Hizmetlerimizin bu tür söylentilerle karalanmasına kimsenin hakkı yoktur. Bizim tek gayemiz beldemize ve insanlarımıza in güzel hizmeti sunmaktır. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ortaya çıkacak güzel eseri hep birlikte takdir edeceğiz" ifadesini kullandı.