Başkan Çoban'dan Projeler Yağmuru!

Şehrin kalkınmasına katkı sunacak projeler ile her hafta bir sektörle alakalı çalışmalarını kamuoyuyla paylaşan Hazar Stratejik Araştırmaları Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ'ı proje yağmuruna tutmaya devam ediyor.

Başkan Çoban'dan Projeler Yağmuru!

Şehrin kalkınmasına katkı sunacak proje çalışmaları kapsamında her hafta bir sektörle alakalı çalışmalarını paylaşan HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban bu defa da Alacakaya'nın gelişimi için hazırladığı projelerini paylaştı.

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi olarak Elazığ’ın Kurtuluş Planı kapsamında çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Bilal Çoban, 2034 yılına kadar şehrin bölgesel kalkınmasına katkı sunacak projelerini paylaşmaya devam ediyor.

Başkan Çoban Elazığ'ı Proje Yağmuruna Tuttu

"ÜLKE EKONOMİSİNE CİDDİ KATKIDA BULUNAN BİR İLÇE"
Başkan Çoban, Alacakaya’nın dünyanın en zengin ilçesi olduğunu söyleyerek ilçenin kalkınması için çağrıda bulunarak; “Türkiye’deki ilçeler içerisinde sondan 45’inci. Bu bir tezat bu giderilebilir mi evet giderilebilir. Bunun için çok çalışmamız lazım. Projelerimiz var kafamızda fikirler var mutlaka uygulanması gereken proje fikirlerimiz var. Burası vişne mermeriyle meşhur bir ilçemiz, krom yataklarıyla da ünlü bir ilçemiz. Çok çeşitli mermeri olan bir ilçemiz. Tabi sadece Elazığ ekonomisine destek vermiyor Türkiye ekonomisine de çok ciddi katkıda bulunan bir ilçemiz. El birliğiyle bu ilçenin kalkınması için elimizden geleni yapalım çünkü zengin bir ilçe, geliri olan bir ilçe yaklaşık 2 bin kişinin istihdam edildiği bir ilçe ve daha istihdam sayısı artırılabildiği gibi geliri de artırılabilir bir ilçe. Sadece bu ilçenin neler yapılmalı buna yoğunlaşmamız lazım” dedi.

Öte yandan Alacakaya halkıyla biraraya gelen Başkan Çoban projelerini anlattı.

Başkan Çoban Elazığ'ı Proje Yağmuruna Tuttu