Başkan Erkuş, İl Yöneticilerine Çağrıda Bulundu!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, yıkılmayı bekleyen binalarla ilgili il yöneticilerine çağrıda bulundu...

Başkan Erkuş, İl Yöneticilerine Çağrıda Bulundu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, Elazığ Valisi Erkaya Yırık ile Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na seslendi.

Başkan Karakuş, yıkılmayı bekleyen metruk binaların uyuşturucu ve madde bağımlılarının yuvaları haline geldiğini belirterek bu konuda acil önlem alınması gerektiğini belirtti.

"METRUK BİNALAR UYUŞTURUCU BAĞIMLILARININ YUVASI HALİNE GELDİ"
Başkan Karakuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"İlimizde meydana gelen deprem sonrasi mahallelerimizde ağır hasar alan ve boşaltılarak yıkılmayı bekleyen birçok metruk binalar, gerek gündüz vakti ve gerekse de gece geç saatlere kadar uyuşturucu madde bağımlılarının, hırsızların, fuhuş yapanların yuvaları haline gelmiştir. Mahalle sakinlerinin güvenliğini ve  huzurunu bozarak ahlaki çöküntüye sebebiyet  vermektedir."

"VATANDAŞLARIMIZIN ŞİKAYETİ DİKKATE ALINMAMIŞTIR"
Parti çalışmaları esnasında ziyaret ettikleri mahallelerde yaşayan vatandaşların konuyu bir çok kez dile getirdiklerini ve bu konuda yetkililerin duyarsız kaldığını belirten Başkan Karakuş; "Parti çalışmalarımız için gittiğimiz mahallelerde esnafın, halkın ve mahalle muhtarlarının mahallelerinde ki bu çirkin faaliyetlerin yapıldığı metruk yerlerin tehlike saçtıklarını ve sokağa çıkmaktan korktuklarını, alkol ve madde bağımlıların mahalle sakinlerine saldırdıklarını, tüm bu hususların ilgili mercilere ve kolluk kuvvetlerine yazılı ve sözlü olarak defalarca müracaat etmelerine rağmen çözüm için  hiçbir girişimde bulunmadığını söyleyen sakinlerimiz ve muhtarlarımız dikkate alınmamıştır. Mahallelerimizin huzurunu bozan bu metruk binaların bir an önce yıkılması veya yıktırılması için mülk sahiplerine ihtar yapılması elzemdir. Mahalle sakinlerimizin ahlaki ve psikolojik çöküntüye, saldırılara maruz kalmasına daha fazla göz yumulmamalıdır. Bu vesile ile Yeniden Refah Partisi olarak halkın can ve mal güvenliğini sağlamak ile görevli olan yetkilileri, belediye başkanını ve Valimizi göreve davet ediyoruz"dedi.