Başkan Gür 'TFF'nin Kararını Bekliyoruz'

Amatör küme futbol liginde ertelenen karşılaşmaların ne zaman başlayacağı konusunda bilgiler veren Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, "ertelenen maçlar konusunda Türkiye Futbol Federasyonunun kararını bekliyoruz" dedi.

Başkan Gür 'TFF'nin Kararını Bekliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ 1. Amatör küme futbol liginde ertelenen karşılaşmaların yeniden başlayacağı açıklamasının ardından TFF’nin tekrar erteleme kararı aldığını belirten Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mustafa Gür “ Bilindiği gibi daha önce TFF’nin aldığı karar ile bizde ilimizde 1. Amatör Ligin 18 Temmuz’da başlayacağını açıklamıştık. Ancak TFF aldığı ikinci bir karar ile maçların bir kez daha ertelendiğini açıkladı. Biz de TFF’nin bu konuda yapacağı değerlendirmenin ardından açıklayacağı kararını bekliyoruz” dedi.

Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür yaptığı açıklamada;  “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun açıklayacağı kararı bekliyoruz. Bazı senaryolar dolaşıyor. Kaç takım çıkacak, küme düşme olacak mı diye senaryolar yapılıyor. Talepler çok grup sayısını arttırma hedefleri var. Değişik senaryolar üretiyorlar. Biz de bu konuda alınacak kararı bekliyoruz.Alınacak ve açıklanacak olan karara göre bizde gerekli açıklamayı yapacağız”  dedi.