Başkan Gür, Delegeleri Uyardı!

ASKF Genel Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Gür, delege olmayanların ve kimliksiz gelenlerin emniyet güçleri tarafından salona alınmayacaklarını belirtti.

Başkan Gür, Delegeleri Uyardı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yarın yapılacak 15. Olağan Genel Kurul öncesi açıklamalarda bulunan EASKF Genel Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Gür, delegelere çağrıda bulunarak salona gelirken kimlikle gelmeleri ricasında bulunurken, kimliksiz ve delege olmayanların genel kurula alınmayacağını söyledi.

Güçlü ekibiyle gece ve gündüz demeden Elazığ Sporu'nu layık olan yere taşımak için çaba sarfedeceklerinin de altını çizen Başkan Gür; “Çalışmalarımızı ekibimizle beraber tamamladık. Seçime hazırız ben ve ekibim. İnşallah ilimize hayırlı olacak projelerle geliyorum. Ekibimizi daha öncede söylediğim gibi çok değerli arkadaşlarımızdan oluşturduk. Allah’ın izniyle ilimizdeki sporu layık olan yere getirme çabası içerisinde olacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak 7/24 çalışarak en iyi işleri yapmaya çalışacağız sportif anlamda. Ben buradan delegelerimize bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum. Kongreye davet ediyorum. Genel kurula gelirken tek ricam kimlikleri ile birlikte gelmeleri. Çünkü kimliksiz hiçbir şekilde oy kullanamayacaklar. Emniyet güçlerimizde muhtemelen kimliksiz olanları içeri almayacaklar. Gelen bilgiler o yönde. Kimliksiz ve delege olmayanı hiçbir şekilde içeri almayacaklar.” şeklinde konuştu.