Başkan Gürgöze'den STK Ziyaretleri

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Birlik Vakfı ile Kızılay Elazığ Şubesini ziyaret etti.

Başkan Gürgöze'den STK Ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde görev değişikliğine gidilen Birlik Vakfı Elazığ Şube Başkanlığı ile Kızılay Elazığ Şubesine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze her iki başkana yeni görevlerinde başarılar diledi. 

İlk olarak Birlik Vakfını ziyaret eden Başkan Gürgöze burada yaptığı değerlendirmede; "Birlik vakfı çok geçmişi olan, mazisi gerilere dayanan ve bizim toplumumuzda çok fazla insan yetiştiren, adeta insanın yetiştiği bir ocak olan vakıflardan bir tanesidir. Bizim temel taşlarımız olarak kabul ettiğimiz. Cumhurbaşkanımızın ve geçmiş dönem Meclis Başkanlarımızın, birçok siyasetçimizin orada yetiştiği ve oranın kurucusu olduğu, sonrasında da faaliyetlerini aralıksız bir şekilde devam ettiren vakıflardan bir tanesi. Bu vakfı çok önemsiyoruz, kendilerine her türlü desteği şimdiye kadar verdiğimiz desteklerin daha fazlasını da bizden herhangi bir destek istediğiniz bir taktirde sürekli elimizden geldiğince size destek olmaya gayret edeceğiz" dedi. 

Başkan Gürgöze ve beraberindekiler daha sonra Kızılay Elazığ Şubesini ziyaret ederek; "Kızılay’ımız tabi sadece Elazığ’da ya da sadece Türkiye’de görev yapan ve yapmış olduğu görevi sınırlı bir coğrafyayla sınırlayan bir kuruluş değil. Kızılay, bugün hem ülkemizin dört bir tarafından güneyinden kuzeyine, doğusundan batısına dört bir coğrafyada 7 bölgede aktif olarak faaliyet gösteren, onunla birlikte özellikle hiç din, dil, renk, etnik yapı gözetmeksizin dünyanın neresinde olursa olsun doğal afetler, açlık, savaş ya da başka nedenlerden dolayı mağduriyet yaşayan bütün mazlumların yanında olmayı kendine ilke edinen bir yüz akı kuruluşumuz. Dolayısıyla yönetim kurulumuzu, başkanımızı ve tüm çalışanlarımızı tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu. 

Birlik Vakfı Şube Başkanı Eray Şimşek ve Kızılay Şube Başkanı Rahman Kızılkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Gürgöze'ye teşekkür ettiler.