Başkan Işıkver 'Medya Kuruluşlarımız 15 Temmuz'da Milli Duruş Sergilemiştir'

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver '15 Temmuz hain darbe kalkışması esnasında milli duruş sergileyen Ulusal ve Yerel Basınımızın kıymetli mensuplarına ne kadar teşekkür etsek azdır.' dedi.

Başkan Işıkver 'Medya Kuruluşlarımız 15 Temmuz'da Milli Duruş Sergilemiştir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver; "tüm medya çalışanlarının bu özel gününü kutluyorum" dedi.  

Başkan Işıkver açıklamasında;"Basın,bigi paylaşımının,halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biridir.Halkın gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araçtır. Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini,gerekse kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması anlamında büyük önem taşımaktadır. Bundan dolayı gazetecilik,günümüzün en önemli ve popüler mesleklerinin başında gelmektedir. İlimizn kalkınmasında, sosyal,kültürel ve ekonamik anlamda gelişmesinde önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın büyük bir özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum." dedi.

"15 Temmuz'da Milli Duruş Sergiledikleri İçin Teşekkür Ediyorum"

Başkan Işıkver mesajında; "Milli mücadele yıllarında ve 15 Temmuz hain darbe kalkışması esnasında milli duruş sergileyen ve hayati önem taşıyan bir rol üstlenen Ulusal ve Yerel Basınımızın kıymetli mensuplarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Zor şartlar altında bile görev bilincini kaybetmeden, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin bu anlamlı gününü kutluyor,vefat etmiş olan gazeteci büyüklerimizi rahmetle anıyorum. İlimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder,başarılı çalışmalarının devamını dilerim. İlkeli ve tarafsız bir anlayışla görevlerini yerine getiren bütün basın mensubu çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlarım" ifadelerine yer verdi.