Başkan Işıkver'den İlçelere Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ile İl Başkanı Semih Işıkver, Arıcak, Alacakaya, Keban ve Ağın ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

Başkan Işıkver'den İlçelere Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Arıcak, Alacakaya, Keban ve Ağın ilçelerinde Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışı gerçekleştirildi. 

İlk olarak Arıcak ilçesine giden MHP İl Başkanı Semih Erdem ve İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, İl ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Seçim Koordinasyon merkezi açtı.

IŞIKVER: HER TÜRLÜ KATKIYI SUNACAĞIMI SİZLERİN HUZURUNDA BEYAN EDİYORUM

Açılışta konuşan İl Başkanı Semih Işıkver, “Belki Arıcak’a bu dört ya da beşinci gelişim. Ama bu defa ciddi bir kararlılık ve ciddi bir iradeyle karşı karşıyayız. Bende Sayın Hamit Temizsoy’a çok güveniyorum, çok inanıyorum. Şahsiyetine inanıyorum, karakterine inanıyorum ve her şeyine kefil olduğumuz bu adamın hakikatten Arıcak’ı ileriye götüreceğine, hakikatten Arıcak’ta yapılmayanları yapacağına inancımız tamdır. Bu noktada Sayın Milletvekilimiz de Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla özellikle bu bölgede özellikle üç hilalin u denli zafere yakın olduğu bu bölgelerde sizlerle beraber olmak işçin buraya geldiler. Şunu sizlerin huzurunda ifade etmek isterim ki zaten Sayın Vekilimiz burada Arıcak’a verilen önemin nişanesidir. Buraya yaptığı ziyaret. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak Sayın Hamit Temizsoy’un Arıcak için Sayın Mehmet Sait Bezgin’in Üçocak için, Sayın Ramazan Ülgen’in Arıcak köyleri için yapacağı her türlü hizamete, düşündüğü her türlü icraata geliştireceği her türlü projeye, her türlü katkıyı sunacağımı sizlerin huzurunda beyan ediyorum” ifadelerini kullandı.

ERDEM: BURADA BİR EFSANE OLUŞACAK

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ise, “Benim için Elazığ’ın kıymeti büyük. Elazığ’da üç hilalin dalgalanmasını bizim için çok kıymetli. Şimdi bugün geldik, gelirken Başkanımla biraz sohbet ederken dedim ki; birlik beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu, ötekileştirmeden, diğeri bizden değil demeden el ele vermemiz gereken, ülkemiz üzerinde karabulutların dolaştığı bu dönemde belki buradan biz o bayrağı başlatacağız. Biz el ele vereceğiz, el ele verdikten sonrada burada bir tarih yazacağız. Ve burada bir efsane oluşacak. Başkan’ımın da dediği gibi aslında ayrı görülen farklı bir coğrafyaymış gibi davranılan burası bizim bağrımızın bir köşesi, burası bizim canımız, sizlerde benim canlarımsınız” şeklinde konuştu. Milletvekili Erdem ve İl Başkanı Işıkver, ardından Arıcak İlçesi’nde ziyaretlerde bulundu, kaymakamlığı ziyaret etti.  

Daha sonra ise  MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ile teşkilat üyeleri Alacakaya, Keban ve Ağın halkıyla biraraya geldi.