Başkan Kangal ve Ekibinden Kovancılar Çıkarması

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal ve teşkilat üyeleri Kovancılar ilçesini ziyaret etti...

Başkan Kangal ve Ekibinden Kovancılar Çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi Elazığ  İl Başkanı Mehmet Kangal, DEVA Partisi Elazığ İl ve  Kovancılar İlçe Yönetimi ile birlikte Kovancılar  esnaflarını, ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Kangal, şehir genelinde karşılaşılan sorunlara Kovancılar’da da karşılaştıklarını dile getirdi.

Başkan Kangal,  esnafların, ürün maliyetleri ve sabit giderlerin yüksekliği sebebi ile artık para kazanamadıklarını bu sene yaz ayındaki gurbetçi yoğunluğunun dahi, bu açıklarını kapatmaya yetmediğini, son yılların en kötü dönemini geçirdiklerini belirttiklerini kaydetti.

Ziyaretler esnasında ilçe halkının göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kangal; "Ziyaretimiz esnasında ilçe halkımızın ve esnafımızın bize karşı göstermiş oldukları güleryüz ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine parti teşkilatımız adına yürekten teşekkürlerimizi sunar , Kovancılar İlçe teşkilatımızın her konuda yanlarında olduklarını bilmelerini isterim." dedi.