Başkan Karakuş Saha Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, Bölge Koordinatörü Av. İbrahim Gök ve teşkilat üyeleri, Elazığ'ın Maden İlçesine bağlı Gezin köyü ve Bermaz ovasını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldiler.

Başkan Karakuş Saha Ziyaretlerine Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş ve yöentim kurulu üyeleri saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş ve teşkilat üyeleri Maden İlçesi Gezin Göyü ve Bermaz ovasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlediler.

"HALKIMIZLA HER DAİM İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Yapılan ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Karakuş, sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da halkla her daim iç içe olacaklarını belirterek; “Yeniden Refah Partisi olarak sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızla her daim iç içe olmaya devam edeceğiz, bu hafta Gezin köyümüz ve Bermaz ovasında ki  esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek projelerimizi anlatıp bölge halkının sorunlarını dinledik, ziyaretimiz esnasında Gezin Köy muhtarı Turgut Eroğlu'nun, köyün çözülmesi gereken acil sorunlarının olduğunu ve ilgili makamlara defalarca müracaat etmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını bu sebeple mağduriyetlerini illettiler. Burada toki köy evleri yaptığını ve su ihtiyacını karşılamak amacıyla da C5 denilen plastik bir maddeden su deposu yapmıştır bu su deposu hem hava şartlarına uygun olmadığını hemde su sızdırdığını bu su kaybınıda kendilerinin ödediklerini söylediler dolayısıyla acilen bu su deposunu yer altında ve betonarme den yapılması gerektiğini ilgili mercilere defalarca taşımalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını dert yandılar. Köy muhtarının diğer bir şikayet ve talebi ise yaz aylarında Gezin nüfusunun 25 bine ulaşması muhtarlık bünyesindeki 5 personel ile köy halkının sorunlarına yetişemediklerini ve hizmetlerinde aksamalar yaşadıklarını bu vesileyle yaz döneminde Gezin Köy muhtarlığına ilave personel verilmesi konusunda ilgili makamlara müracaat ettiklerini lakin bununla ilgilide bir sonuç alamadıklarını söylediler” dedi.