Başkan Karakuş Sahayı Boş Bırakmıyor!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığına atandığı günden beri aktif bir şekilde il başkanlığı görevini yürüten Avukat Erhun Karakuş, saha ziyaretlerini aksatmadan devam ediyor…

Başkan Karakuş Sahayı Boş Bırakmıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş ve teşkilatı saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden beri vatandaşlarla bir arada olan Başkan Karakuş, ilçe, belde ziyaretlerinin yanı sıra ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarını da ihmal etmiyor. 

Bu kapsamda Başkan Karakuş’un bu hafta ki durağı, Öz Sağlık Sendikası, Cem ve Ehlibeyt Cemevi ile TEKNOFEST’te Türkiye 3. ‘lüğü ödülünü alarak ilimizi gururlandıran genç mühendisler oldu.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül, Bölge Koordinatörü Av. İbrahim Gök, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Kara, Abdulkerim Avanos ile birlikte ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Karakuş yaptığı değerlendirmede partilerine karşı muhabbet ve ilginin her geçen gün arttığını belirtti.

‘’PARTİMİZE DUYULAN MUHABBET VE İLGİ ARTMAKTA’’
Toplumu ayrıştırmadan Milli Görüş Ruhuyla kucaklayıcı ve birleştirici bir anlayışla ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Karakuş değerlendirmesinde; ‘’ Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı olarak gerçekleştirdiğimiz Öz Sağlık Sen, El-Cem ve Ehlibeyt Cemevi ziyaretlerimizde gidilen yerlerde partimize karşı duyulan muhabbetin ilgi ve alakanın birebir şahidi olduk. Bu tür yerlerde siyasilerin sadece seçim zamanlarında ve siyasi amaç için kullandıklarını belirterek tepkilerini bizlere ilettiler ve gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde samimiyetin ve doğallığın ön planda olduğu bir ortamda geçmesi bizleri ve karşı tarafı mutlu etmiştir. Bundan sonra ki süreçte partimizin daha da sorumluluk bilinci içerisinde ve hiçbir şekilde toplumu ayrıştırmadan Milli Görüş ruhuyla kucaklayıcı ve birleştirici bir anlayışla ziyaretlerine devam edecektir inşallah.’’ ifadelerini kullandı.