Başkan Öztürk 'Ben Görevimin Başındayım!'

Tetiş Yapı Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığspor tesislerinde basın açıklaması düzenledi. Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk basın açıklamasında, 'Ben görevimin başındayım' dedi.

Başkan Öztürk 'Ben Görevimin Başındayım!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Öztürk görevinin başında olduğunu ve istifa konusunun gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk’ün açıklaması şöyle:
Ben öncellikle 3. Lige düşmemizde bize gönül veren yüreklerini açan bize inan taraftarlarımızdan hemşehirlerimizden özür diliyorum. Bu ligde oynamayı istemeyecek en baştaki kişi benimdir. Çünkü bu kulübün başında benim. 2 buçuk yıla yakındır bir mücadele verdik. Ciddi bir mücadele verdik. Ama sonuçta ikili averaj ile maalesef kümeye düştük. Bir gol ile kümeye düştük. Burada en çok içi yanan en üzülen bu kulübün başkanı olarak benim. Ben kendi payıma düşen özrü diliyorum inşallah beni affedeler ama insanlarda kendi payına düşen özrü dilemeli. Ben buraya geldiğimiz noktadan biraz geriye gitmek istiyorum. Niye bu duruma düştük? Ben yapılanları inkâr etmem. Bana verilen sözlerin de yerine getirilmediğini ifade ederim. 2,5 yıldır hiçbir eleştiride bulunmadım. Hep olumlu yönden baktık.  İstifa konusuda gündemimizde yok