Başkan Öztürk'ten Önemli Açıklamalar!

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Vali Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile görüşerek yeni sezon planlamasını şekillendireceklerini açıkladı.

Başkan Öztürk'ten Önemli Açıklamalar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto 1.Lig’e veda etmeye hazırlanan Birevim Elazığspor’da Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, merak edilen birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Önlerinde zamanlarının bulunmadığının altını çizen Öztürk, yeni sezon planlaması ve transfer tahtasının açılması konusunda Vali Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya gelerek destek isteyeceğini aktarırken, yapacakları toplantının sonucuna göre yol haritasını çizeceklerini söyledi.

İç transfer çalışmaları ve yabancı oyuncuların durumu konusunda bilgiler veren Başkan Öztürk, devre arası yaptıkları transferlerde yabancı oyuncuların çoğuyla sezon sonuna kadar anlaşma yaptıklarını ve bu futbolcuları 2.Lig’de yabancı oynatma şansları olmadığını söyledi.

Bu nedenle tüm yabancı oyuncularla yolların ayrılacağını ifade eden Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk,  yabancıların şuanda Elazığ’da olduğunu ve kendisinden haber beklediklerini belirterek, FİFA’da sıkıntı yaşamamak adına hak edişlerini vermek zorunda olduklarını kaydetti.

Öte yandan iç transferde ise yerli oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Başkan Öztürk, sıkıntı yaşayacaklarını düşünmediğini söyledi.

Elazığspor’un yeni sezonda da Teknik Direktör Sefer Yılmaz ile yola devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Selçuk Öztürk, “Kendisiyle görüştük. Göreve devam etmemiz halinde beraber yol yürüyeceğiz. Değerli Valimiz Çetin Oktay Kaldırım, değerli milletvekillerimiz ve sporun içinden gelen Sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın da desteğiyle birlik ve beraberlik içinde Elazığsporumuzu yeniden eski günlerine döndüreceğimize yürekten inanıyorum. Biz göreve devam edersek tabiki hedefimiz 2.Lig ve 1.Lig’de şampiyonluk.” dedi.