Başkan Sağır'dan Ceza Tepkisi!

İhtiyaç sahipleri için yardım kolileri taşıyan bir araca Kovancılar yol kenarı denetim istasyonu tarafından ceza-i işlem uygulaması, Deva Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır'ın tepkisine neden oldu. Başkan Sağır uygulamanın keyfi olduğunu öne sürdü.

Başkan Sağır'dan Ceza Tepkisi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen Deva Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır, yaşadığı bir sorun üzerine tepki gösterdi.

Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım kolileri hazırlayan ancak Kovancılar Yol Kenarı Denetim İstasyonundaki uygulama nedeniyle mağdur olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Adem Sağır, tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Sağır, yardım malzemeleri dolu olan araç karayollarında denetim istasyonunda bulunan yük kantarına girdi ve burada 300 kilo fazlası olduğu söyleniyor bana ulaştılar bende buranın yetkililerine taşınan eşyanın yardım paketleri olduğunu söyledim. Buna rağmen bizim elimizde yetki yok biz ceza yazarız dediler ve bir üst yöneticilerine ulaştım buna rağmen duyarsız kaldılar bu Ramazan günü araca bin 500 TL ceza yazdılar diyerek uygulamanın keyfi olduğunu öne sürdü.