Başkan Şerifoğulları, Elazığspor'a Yardım Elini Uzattı!

Elazığspor tesislerinin kesik olan elektrikleri Başkan Şahin Şerifoğulları'nın yapacağı ödemenin ardından Salı günü açılması bekleniliyor. Öte yandan Elazığspor çalışanlarının yıllardır maaş alamamasının ardından kulüp çalışanlarının Elazığ Belediyesi bünyesine alınması için çalışmalar başlatılıyor.

Başkan Şerifoğulları, Elazığspor'a Yardım Elini Uzattı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor’da sezon öncesi yaşanılan sıkıntıların giderilmesi için adımlar atılmaya başlandı. Edindiğimiz bilgilere göre, il yöneticileri ve milletvekillerinin geçtiğimiz gün Elazığ’da yaptıkları toplantı sonucunda bordo beyazlı kulübün kesik olan elektrik borçları Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından üstlenilirken, Başkan Şerifoğulları’nın; yaklaşık 900 bin lira tutan toplam Elektrik borçlarını ödeyeceği ve elektriklerin salı günü açılacağı ifade ediliyor.

Yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da kendi tesislerinde başlayacak olan bordo beyazlı ekibimizin yaşayacağı en önemli sıkıntılardan biri olan elektrik kesintisinin ortadan kalkmasıyla daha rahat bir ortamda yeni sezona hazırlanacağı ve bu ödemeyle birlikte yıllardır adeta kangren olan elektrik kesintilerinin de artık yaşanılmayacağı belirtiliyor.

Şimdiye kadar biriken yaklaşık 900 bin liralık elektrik borçlarının Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından ödenmesinin ardından, bundan sonra oluşacak elektrik faturalarının da kulüp yönetimleri tarafından ödeneceği ödeneceği belirtildi.

Kulüp Personeli Elazığ Belediyesi Kadrosuna Alınıyor

Öte yandan, yıllardır maaş alamadan kulüpte çalışan personellerin durumu da il yöneticileri ve milletvekillerinin olduğu toplantıda gündeme gelirken, bu konudaki en önemli desteği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın verdiği ve Başkan Şerifoğulları’nın kulüp çalışanlarının belediye kadrosuna alınması konusunda bir çalışma başlatacağı öğrenildi.

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün çalışacağı isimleri belirleyeceği listeyi belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’na sunacağı ve kulüp personelleri içerisinde de bazı değişikliklerin olacağı ifade ediliyor.