Başkan Şerifoğulları İlk Görüntüleri Yayınladı!

Elazığ'a kazandırdığı vizyon projeleriyle vatandaşların büyük takdirini toplayan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, söz verdiği projelerden biri olan Basın Müzesinin ilk görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Şerifoğulları İlk Görüntüleri Yayınladı!

Şehre kazandırdığı vizyon projeleriyle vatandaşların büyük takdirini toplayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, söz verdiği projelerden biri olan ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde açılışını gerçekleştireceği Basın Müzesinin ilk görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaştı.

10 OCAK'TA ZİYARETÇİLERE KAPISINI AÇIYOR
İlimizin köklü basın camiasına büyük katkılar sağlayacak olan "Basın Müzesi" çalışmalarında sona gelinerek, 10 Ocak 2023 Salı günü ziyaretçilere kapısını açacak. 

"HARPUT'UMUZA BİR DEĞER DAHA KAZANDIRIYORUZ"
Harput'ta ki Sağir Müftü Konağı'nın restore edilmesinin ardından yapılan Basın Müzesi ile ilgili ilk görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaşan Başkan Şerifoğulları açıklamasında; "Kadim şehir Harput'umuza bir değer daha kazandırıyoruz. Basın tarihimizin hafızasının canlandırıldığı, önemli eserlerin bulunduğu Basın Müzemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Şehrimize hayırlı olsun." dedi. 
 

Başkan Şerifoğulları İlk Görüntüleri Yayınladı!