Başkan Şerifoğulları'ndan Berat Kandili Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan Berat Kandili Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan-ı Şerif'in müjdelendiği Berat Gecesi'nin milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Şerifoğulları mesajında şu ifadeleri kaydetti:

“Allah'ın rahmetinin tüm evreni kapladığı bu mübarek geceye tekrar erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Af ve kurtuluş kapısının sonuna kadar açık olduğu bu rahmet gecesini, hepimiz layıkıyla değerlendirmeliyiz. Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan ve milyonlarca insanın vefatına sebep olan bu süreçte, Rabbimden yapacağımız ibadet ve duaları kabul buyurmasını niyaz ediyorum. Bu kutlu gecede edilen bütün duaların, Ülkemize maddi, manevi zorluklar getiren pandemi sürecinin son bulmasına vesile olmasını ve tüm insanlığın kurtuluşuna katkı sunmasını diliyorum.

Bizler belediye olarak ramazan ayına sayılı günler kala hemşerilerimizin huzur içerisinde bir ibadet ayı geçirmesi için gerekli bütün hazırlıkları yapıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutluyorum.”