Başkan Şerifoğulları'ndan Öğrencilere Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Öğrencilere Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları’na Fırat Üniversitesi Rektrö Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve ÜNİAK (Üniversiteli Akil Öğrenciler) üyeleri de eşlik etti.

ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Fırat Üniversitesi Kütüphanesi'nde ders çalışan öğrencileri ziyaret eden ve bir bir masalarına giderek selamlayan Başkan Şerifoğulları, onların talep ve önerilerini dinledi, derslerinde başarılar diledi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Öğrencilere Ziyaret

"ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK BİRÇOK HİZMET GERÇEKLEŞTİRDİK"
Ziyaret esnasında il gençlik kolları ÜNİAK birimi tarafından özenle hazırlanan kumanyalardan öğrencilere ikram eden Başkan Şerifoğulları; gençlerin her zaman yanında olduklarını, onların fikir ve görüşlerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi. Özellikle il dışından gelen öğrencilerin huzur ve konforunun kendileri için çok kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Şerifoğulları, onlara daha kaliteli bir eğitim hayatı sunmak için Elazığ Belediyesi olarak ücretsiz internetten dijital kütüphaneye, ulaşımdan sosyal etkinliklere birçok hizmeti hayata geçirdiklerini aktardı. Öğrencilik yıllarının değerlendirilmesi gereken en önemli zaman dilimlerinden olduğunu aktaran Başkan Şerifoğulları, özellikle şehrin geleceği adına öğrencilerin varsa fikirleri, önerileri ve projeleri mutlaka kendileriyle paylaşabileceklerini, her zaman onları dinlemeye hazır olduğunu aktardı.

ÖĞRENCİLER,BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR ETTİ
Öğrenciler de Başkan Şerifoğulları’na gösterdiği ilgi ve özen için memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

Başkan Şerifoğulları'ndan Öğrencilere Ziyaret