Başkan Şerifoğulları, Palu Konağı Haberimize Duyarsız Kalmadı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Palu Konağı'nın Hali İçler Acısı' başlıklı haberimize duyarsız kalmadı. Haberde dile getirilen sorunları dikkate alan Başkan Şerifoğulları'nın, Konak çevresindeki kötü görüntünün ortadan kaldırılması için Elazığ Belediyesi olarak üzerlerine düşen gerekli çalışmayı yapacağı öğrenildi.

Başkan Şerifoğulları, Palu Konağı Haberimize Duyarsız Kalmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın genç, dinamik ve başarılı Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent merkezindeki sorunların yanısıra ilçelerdeki sıkıntıların çözülmesi noktasında da çaba gösteriyor. 

Elazığ sevdalısı olan Başkan Şerifoğulları, şehrin her noktasına aynı ölçüde değer veriyor. Kentteki problemlerin çözülmesi için yoğun gayret gösteren Başkan Şerifoğulları, Palu konağının çevresindeki çirkin görüntüye duyarsız kalmadı. 

elazigyenihaber.com sitemizde yayınlanan 'Palu Konağı'nın Hali İçler Acısı' başlıklı haberi okuyan Başkan Şerifoğulları'nın, bu konunun takipçisi olacağını belirterek yapılacak olan tüm çalışmayı Elazığ Belediyesi olarak kendilerinin üstleneceğini belirtti. 

Hafta içinde Palu'ya gitmesi beklenen Başkan Şerifoğulları'nın ilçede ve konakta incelemeler yapacağı ve ilçedeki diğer konularla da ilgili üzerlerine düşen tüm desteği vereceklerini ifade etti.

Başkan Şerifoğulları'nın, tarihi ilçede bulunan konağın ilçe turizmine yeniden kazandırılması amacıyla gerekli özveriyi göstermesi bekleniyor.