Başkan Şerifoğulları'nın Paylaşımına Rektör Demirbağ'dan Cevap Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, üniversite öğrencilerinin sosyal medyada başlatmış olduğu online sınav hastagini paylaşmış ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'a çağrıda bulunarak 'Gençleri kırmayalım' demişti. İşte o paylaşıma Rektör Demirbağ cevap verdi.

Başkan Şerifoğulları'nın Paylaşımına Rektör Demirbağ'dan Cevap Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, üniversite öğrencilerinin sosyal medyada başlatmış olduğu online sınav hastagini paylaşmış ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’a çağrıda bulunarak “Gençleri kırmayalım” demişti. İşte o paylaşıma Rrektör Demirbağ cevap verdi. 
 


Başkan Şerifoğulları " Bizim İçin Çok Önemli Olan Gençleri Kırmayalım"

Başkan Şerifoğulları, öğrencilerin başlatmış olduğu online sınav hastagını kendi twitter hesabından paylaşmış ardından Rektör Demirdağ'a seslenerek ; "Kıymetli Rektörümüz @ProfDrDemirdag hiç şüphesiz üniversiteli gençlerimiz de depremden ve virüsten çok etkilendi Bizim için çok önemli olan gençleri, şartlar uygunsa kırmayalım; Final sınavlarını uzaktan yapalım, Sağlık bize yakın endişe bize uzak dursun."demişti.
 


Rektör Demirdağ "Seviliyorsunuz Başkanım"

Bu paylaşımın ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'da, Başkan Şerifoğulları'nın paylaşımına cevap vererek; "Şahin başkanım hiç endişe etmeyin, gençlerimiz emin ellerde. Kurullarımız konuyla ilgili uzun zamandan itibaren çalışıyorlar, ne gerekiyorsa yapılacaktır. Seviliyorsun başkanım, sağlıklı huzurlu ramazanlar dileğiyle” ifadelerini kullandı. 
 


Başkan Şerifoğulları " Bizlerde Sizi Seviyoruz"

Rektör Demirdağ'ın çözüm odaklı tavrına duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Şerifoğulları; "Sn Rektörüm; hemşehrilerimize, genç kardeşlerimize ve bizlere olan sevginizden emin olduğum için, gençlerimizin sesi olmaya çalıştım. Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz. Sizler de sesimize kulak verdiniz ve gençlerimizin yanında olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Bizler de sizi çok seviyoruz, iyi ki varsınız" dedi.