Başkan Şerifoğulları'ndan Muhtaç Aileye Yardım Eli

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, 3 çocuğuyla eşyasız evde yaşam mücadelesi veren anneye Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın talimatıyla yardım eli uzatıp, ihtiyaçları olan tüm eşyayı aileye ulaştırdı.

Başkan Şerifoğulları'ndan Muhtaç Aileye Yardım Eli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın talimatıyla harekete geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Evde Temizlik Hizmeti ekipleri saha araştırmaları kapsamında boş bir evde 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren anneye ulaşarak yardım elini uzattı. Eşinden ayrılan, 5 ile 10 yaşlarındaki 3 çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan aileye yardım elini uzatan ekipler, baza,yatak, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın,ocak, televizyon, mutfak eşyaları, halı, mobilya, giyecek ve yiyecek yardımını aileye ulaştırdı.

Evlerinde yeni eşya ve yataklara kavuşan aile yardım eli uzatan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve ekibine teşekkür etti.

Öte yandan, belediye hayır çarşısının ihtiyaç sahibi ailelere umut olduğu, bir yandan da yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara evde temizlik hizmeti sunduğu aktarıldı.