Başkan Şerifoğulları'ndan Teşekkür Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart seçimlerinin ardından yayımladığı mesajda tüm Elazığ halkına teşekkür etti.

Başkan Şerifoğulları'ndan Teşekkür Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yayınladığı teşekkür mesajında "Oy veren, vermeyen herkesin başkanı olacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim”"dedi.

Şerifoğulları açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Elazığ halkı Dünya liderimiz ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vefasını bir kez daha gösterdi. Hemşerilerimiz AK Parti belediyeciliğine devam diyerek hizmetten yana, birlik beraberlikten yana oldu. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde demokratik tercihlerini ortaya koymuş olmasından ötürü büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Seçim sonuçları ilimize, ülkemize ve demokratik hayatımıza hayırlı olsun. Bu zafer halkımızın zaferidir çünkü AK Partinin hamurunu halkımız yoğurmuştur. Bu sonuçlarla sandıktan birlik ve beraberliğimiz çıkmıştır. Sandıktan çıkan sonuçla kazanan vatandaşlarımız oldu, demokrasimiz oldu, Aziz şehir Elazığ oldu. Bu sonuçta emeği ve katkısı olan teşkilatlarımızın her kademesindeki arkadaşlarımı, bizlere oy veren tüm vatandaşlarımı yürekten tebrik ediyorum." dedi.

Şerifoğulları; "Bu Başarı Bizi Şımartmayacaktır"

Başkan Şerifoğulları; "Bu başarı bizi şımartmak yerine omuzlarımıza daha önemli bir sorumluluk yüklemiştir. Vatandaşlarımızdan aldığımız sorumluluğu bütün ağırlığıyla omuzlarımızda hissedeceğiz. Demokratik tercihini AK Parti’den yana kullanmayan değerli vatandaşlarıma da seslenmek istiyorum. Kime oy vermiş olurlarsa olsunlar, oyları bizim için değerlidir. Herkesin tercihine saygı duyuyoruz. Farklı tercihleri de demokratik hayatımızın zenginlikleri olarak görüyoruz. Seçimden zaferle ayrıldığımız için bu zenginlikleri korumak da herkesten önce bizim görevimiz olacak. Bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Kapımızı demokratik nezaket ve halkımızdan aldığımız temsil yetkisi içinde herkese açık tutacağımızı bilhassa ifade etmek istiyorum. Bu zafer bizim başımızı döndürmeyecek, aksine hizmet aşkımızı daha da diri tutacak. Biz kısa mesafe koşucusu olmayacağız. Bizim koşumuz uzun soluklu bir maratondur. Onun için durmak yok diyerek koşacağız. Adaletle, merhametle koşacağız Allah’ın izniyle. Ben artık bu şehirde sadece AK Partililerin değil, tüm Elazığlıların belediye başkanı olacağım. İlk günden itibaren söylediğim gibi ayrım yapmayacak, şehrimizde yaşayan herkesi kucaklayacağım. 31 Mart’ta Elazığ en güçlü desteği vererek beni belediye başkanı yaptı. El ele vererek şehrimiz için çok güzel işler başaracağımıza yürekten inanıyorum. Bu zaferde emeği geçen teşkilat mensuplarımız başta olmak üzere milletvekillerimize ve tüm vatandaşlarımızı bir kez daha kutluyor, seçim sonuçlarının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim bizleri utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun” denildi.